آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۰۹۶۹
حاجی بابایی در گفتگو با «دانشجو»:

مجلس هم در کنار دولت در بروز مشکلات معیشتی و اقتصادی مقصر است/ جیب مردم بهترین معیار سنجش نرخ تورم و گرانی است

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: نرخ تورم و گرانی به صورت مستقیم با جیب مردم سروکار دارد و مردم به خوبی درباره آن قضاوت خواهند کرد.

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به شرایط نابه سامان اقتصادی و معیشتی مردم، اظهار داشت: ارزیابی اقدامات دولت در بحث کنترل نرخ تورم و گرانی امری بدیهی است چراکه این موضوع به صورت مستقیم با جیب مردم سروکار دارد و مردم به خوبی درباره آن قضاوت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه مشکلات معیشتی و اقتصادی تنها به عملکرد ضعیف دولت معطوف نمی شود بلکه مجلس نیز باید به وطیفه خود عمل کند، افزود: بارها مشاهده شده است که نقش مجلس در رابطه با مسائل اقتصادی این بوده که جلسه تشکیل دهد و در این جلسه مرکز پژوهش ها 30 دقیقه صحبت می کند، 30دقیقه کمیسیون اقتصادی، یک ساعت دولت، 15 دقیقه رئیس مجلس و 4 نماینده هم هرکدام 3 دقیقه صحبت می کنند.
حاجی بابایی تصریح کرد: البته زمانی که فشارها افزایش می یابد مجلس مجدد تشکیل جلسه می دهد اما باز هم دولت کار خود را می کند و این چرخه همچنان تکرار می شود.
رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی خاطرنشان کرد: در واقع در این جلسات گفتاردرمانی می شود و مجلس این گفتاردرمانی را تنفیذ می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۳
صددر صد مجلس مقصراست چرا 3باروزیری رفت برای استیضاح دوباره برگشت خورد یعنی چی نمینده مجلس چشم داری گوش داری مشکلات مسکن مهررا ببین گوش کن حل کن
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۵
اگه لمجلس خوب کار کنه این وضع معیشت مردم نبود
0
0
ناشناس
United States of America
۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۲
مجلس مقصره چرا وزیران را استیضاح نمی کنه .شاید.....
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار