مجلس هم در کنار دولت در بروز مشکلات معیشتی و اقتصادی مقصر است/ جیب مردم بهترین معیار سنجش نرخ تورم و گرانی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۰۹۶۹
حاجی بابایی در گفتگو با «دانشجو»:

مجلس هم در کنار دولت در بروز مشکلات معیشتی و اقتصادی مقصر است/ جیب مردم بهترین معیار سنجش نرخ تورم و گرانی است

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: نرخ تورم و گرانی به صورت مستقیم با جیب مردم سروکار دارد و مردم به خوبی درباره آن قضاوت خواهند کرد.

مجلس هم در کنار دولت در بروز مشکلات معیشتی و اقتصادی مقصر است/ جیب مردم بهترین معیار سنجش نرخ تورم و گرانی است

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به شرایط نابه سامان اقتصادی و معیشتی مردم، اظهار داشت: ارزیابی اقدامات دولت در بحث کنترل نرخ تورم و گرانی امری بدیهی است چراکه این موضوع به صورت مستقیم با جیب مردم سروکار دارد و مردم به خوبی درباره آن قضاوت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه مشکلات معیشتی و اقتصادی تنها به عملکرد ضعیف دولت معطوف نمی شود بلکه مجلس نیز باید به وطیفه خود عمل کند، افزود: بارها مشاهده شده است که نقش مجلس در رابطه با مسائل اقتصادی این بوده که جلسه تشکیل دهد و در این جلسه مرکز پژوهش ها 30 دقیقه صحبت می کند، 30دقیقه کمیسیون اقتصادی، یک ساعت دولت، 15 دقیقه رئیس مجلس و 4 نماینده هم هرکدام 3 دقیقه صحبت می کنند.
حاجی بابایی تصریح کرد: البته زمانی که فشارها افزایش می یابد مجلس مجدد تشکیل جلسه می دهد اما باز هم دولت کار خود را می کند و این چرخه همچنان تکرار می شود.
رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی خاطرنشان کرد: در واقع در این جلسات گفتاردرمانی می شود و مجلس این گفتاردرمانی را تنفیذ می کند.

نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۳
صددر صد مجلس مقصراست چرا 3باروزیری رفت برای استیضاح دوباره برگشت خورد یعنی چی نمینده مجلس چشم داری گوش داری مشکلات مسکن مهررا ببین گوش کن حل کن
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۵
اگه لمجلس خوب کار کنه این وضع معیشت مردم نبود
0
0
ناشناس
United States of America
۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۲
مجلس مقصره چرا وزیران را استیضاح نمی کنه .شاید.....
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار