بیبرنامگی و برخورد جناحی، آفت بزرگ ارتباط صنعت و دانشگاه است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علیاکبر اسفندیاری، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: تجربه کشورهای صنعتی نشان داده است که ارتباط صنعتی با اعلام نیاز از سوی صنایع و پاسخ گویی به آن از سوی دانشگاه ها ایجاد شده است.
اسفندیاری عنوان کرد: صنایع، بنگاه های اقتصادی هستند که سوددهی در آن ها هدف اصلی است و نمی توان انتظار داشت که بدون دلیل هزینه فعالیت دانشگاه را بپردازندو با نگاه ورود به بازارهای جهانی نیاز به دانش روز و به تبع آن حمایت دانشگاه ها خواهند داشت.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: چنانچه صنعت رقابتی و به روز شود، دانشگاه نیز از حالت تئوری محض خارج خواهد شد و پاسخگوی این نیاز خواهد بود.
وی تصریح کرد: پذیرش مسئولیت از سوی دولت و ایجاد رابطه صنعت و دانشگاه در موضوعات استراتژیک و مهم می تواند شروع خوبی برای تقویت رابطه صنعت و دانشگاه باشد.
اسفندیاری در پایان خاطرنشان کرد: بی برنامگی و برخورد سیاسی و جناحی با این موضوع نیز آفت بزرگی است.
