استاد مطهري گمنام ترين شهيد دوران است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۲۱۲
استاد حوزه و دانشگاه:

استاد مطهري گمنام ترين شهيد دوران است

استاد حوزه و دانشگاه گفت: شهيد استاد مطهري يكي از گمنام ترين شهيدان دوران است و بايد روي سنگ قبر او شهيد گمنام بنويسند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از زنجان، حجت الاسلام محمد وحيدي امروز در همايش حكمت مطهر در سالن كوثر سازمان ملي جوانان زنجان گفت: امروز در بسياري از همايش ها و مراسم ها عكس، فيلم و كليپ از شهيد مطهري زياد مي بينيم، ولي انديشه و افكار اين بزرگوار در بين دانشجويان به مقدار کافي جاري نيست.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اينكه اكبر گودرزي رهبر و سردسته گروهك فرقان، هيئتي به نام همين نام در تهران تشكيل داده و بچه هاي عاشق تفسير قرآن را دور خود جمع كرده و از اين مراسم آدم كش و قاتل بيرون آمد كه ترور شهيدان قرني، مطهري، مفتح، قاضي طباطبايي امام جمعه تبريز از آن جمله هستند.

وحيدي بيان كرد: اكبر گودرزي و اعضاي گروهك فرقان اعدام و دستگير شدند، اما هنوز تفكر انديشه هاي آنان امروز وجود دارد.

وي تصريح كرد: اسلام آمريكايي هر چند از درون تهي است ولي در ظاهر از اسلام حقيقي تر است و نمونه تاريخي آن در زماني که امام علي (ع) نان و خورش مي خورد، غاصبين خلافتش نان خالي مي خوردند و اين همان حقه و زيركي منافقان را نشان مي دهد.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اين که خيانتي که سازمان مجاهدين خلق به كشور كردند، هيچ بيگانه اي انجام نداد، اظهار داشت: سازمان مجاهدين خلق با آوردن 12 دليل قرآني شهيد مطهري را بي دين معرفي كردند.

وحيدي با بيان اينكه اتصال به علماي راستين راه نجات از اسلام آمريكايي است خاطرنشان كرد: امام (ره) مي فرمود «بهشتي يك عالم دانشمند بود»، ايشان با تاليف 21 جلد كتاب و نظريه پرداز ولايت فقيه بود و هنوز نظرياتش تازه است.

وي افزود: اگر به دنبال انديشه هاي شهيد بهشتي نرويد قطعا به دنبال انديشه گودرزي خواهيد رفت.

استاد حوزه و دانشگاه همچنين فعاليت هاي سازمان مجاهدين خلق را زيركانه توصيف كرد و گفت: مسعود رجوي هر چند شرح نهج البلاغه مي كرد ولي يك فرد خوني و ضد دين اسلام بود.

وحيدي بيان كرد: چهره ظاهري سازمان مجاهدين خلق حتي بهتر از چهره هاي حزب اللهي بود و آنها ابتدا خود را آل علي قلمداد مي كردند و مي گفتند هر كه با آل علي در افتاد، برافتاد و سپس با فريبكاري آل علي را از بين مي بردند.

بر پايه اين گزارش، علاوه بر تجليل از مربيان عقيدتي سياسي دانشجويان بسيجي در حاشيه هاي همايش نيز نمايشگاه كتابي با بيش از سه هزار جلد كتاب و نرم افزارهاي فرهنگي مذهبي از انتشارات بوستان كتاب، نشر جمال و نشر معارف به نمايش گذاشته شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار