کد خبر:۶۹۳۲۸۵

جاری شدن مواد شیمیایی اسیدی در خیابان شوش +عکس

چندین گالن مواد شیمیایی که هنگام جابجایی دچار نشتی شده بود باتلاش نیرو‌های آتش نشانی جمع آوری و از انتشار آن در محل حادثه جلوگیری شد.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی و اطلاع رسانی این اتفاق ساعت ۱۷:۰۳ روز گذشته، ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران بلافاصله آتش نشانان ایستگاه‌های ۹۱، ۱۲۶ و گروه تخصصی مقابله با حوادث مواد شیمیایی ایستگاه ۱۱۱ (گروه هزمت) را به محل حادثه در خیابان شوش غربی، بعد از میدان هرندی اعزام کرد.

بنا به اظهار اکبر کشرلو رییس ایستگاه ۹۱ آتش نشانی تهران، چندین گالن مواد شیمیایی از نوع فرمالین ۳۷ درصد (formalin ۳۷%) در هنگام جابجایی توسط کارگران، بر روی سطح خیابان نشت کرده بود به گونه‌ای که به شدت امنیت و سلامتی شهروندان را تهدید می‌کرد.

وی گفت: به محض رسیدن آتش نشانان در محل حادثه و مشاهده دود حاصله از واکنش این مواد شیمیایی، عملیات خنثی سازی آغاز شد.

کشرلو اضافه کرد: آتش نشانان با استفاده از تجهیزات کامل انفرادی و پوشیدن دستگاه تنفسی به محل حادثه نزدیک شده و مایعات ناشی از فعل و انفعالات مواد شیمیایی را با پودر خشک و خاک کنترل کردند.

وی درادامه گفت: با رسیدن تیم ویژه مواد شیمیایی سازمان در محل حادثه، عملیات بازدید و بررسی مواد شروع شد و همچنین با رعایت کامل موازین ایمنی، تمامی مواد شیمیایی برای شناسایی محتوی گالن‌ها از محل حادثه خارج و با احتیاط کامل به محل امن انتقال داده و همچنین نسبت به خنثی سازی آن اقدام شد.

رئیس ایستگاه آتش نشانی در خاتمه اعلام کرد که تحقیقات بیشتر در این خصوص هم اکنون توسط کارشناسان آتش نشانی در حال انجام است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار