کد خبر:۶۹۳۳۹۱

طرح ۲ فوریتی مجلس برای برقراری قانون مالیات بر عایدی سرمایه/ فقط سوداگران و دلّالان مخالفند

یک نماینده مجلس در حاشیه جلسه کمیته اقتصاد مقاومتی مجلس با بیان این که طرح دو فوریتی مجلس برای برقراری قانون مالیات بر عایدی سرمایه تهیه شده است، گفت: فقط دلالان و سوداگران مخالف طرح مالیات بر عایدی سرمایه هستند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جلسه کمیته اقتصاد مقاومتی مجلس شورای اسلامی با حضور مسئولان وزارتخانه‌های اقتصاد و راه و شهرسازی، سازمان امور مالیاتی، بانک مسکن، اصناف و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس و شبکه تحلیل‌گران اقتصاد مقاومتی برگزار شد.

در حاشیه این جلسه، رحیم زارع رئیس کمیته اقتصاد مقاومتی گفت: بر مقابله با این نوسانات قیمتی در بازار‌های مختلف که مهمترین آن‌ها مسکن است، باید مالیات بر عایدی سرمایه وضع شود.

وی افزود: این نوع مالیات در همه جای جهان سابقه دارد و نرخ آن طبق مطالعات انجام شده از ۲۰ تا ۸۰ درصد متغیر است.

زارع گفت: بازار‌های ارز و طلا و خودرو نیز می‌توانند مشمول این مالیات شوند تا به این طریق جلوی بازار‌های موازی تولید گرفته شود و منفعت فعالیت‌های سوداگرانه کاهش یابد.

نماینده کمیسیون اقتصادی مجلس در مورد نظر دیگر دستگاه‌های حاضر در جلسه در این باره گفت: همه دستگاه‌ها با وضع مالیات بر عایدی سرمایه موافق هستند؛ بنابراین کمیته اقتصاد مقاومتی با کمک مرکز پژوهش‌های مجلس و شبکه تحلیلگران اقتصاد مقاومتی به زودی پیشنویس لایحه ۲ فوریتی مرتبط با مالیات بر عایدی سرمایه و گزارش سیاستی در این زمینه را ارائه خواهد کرد، تا جزئیات آن با نظر دستگاه‌ها نهایی شده و در مجلس شورای اسلامی تصویب شود.

وی در پایان گفت: دیگر فرصتی نداریم تا دست روی دست گذاشته و این وضعیت بازار‌ها را ببینیم. ما در طراحی این قانون ۱۰۵ سال از دیگر کشور‌های جهان عقب هستیم و اگر این مالیات را داشتیم، بازار‌ها به این شکل نوسانی نمی‌شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ تير ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۷
درسته. شما همیشه عقب هستید ولی بدونید سرمایه دارهایی که رسانه هم دستشونه نمیشینن تا شما راحت این قانون رو تصویب کنید و بعد هم عملیاتیش کنید. اول باید با تبلیغات فراوون ذهن مردم رو آماده کنید، بعد قانونتون رو اجرایی کنید.
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ تير ۱۳۹۷ - ۲۱:۲۴
جان مادرتون تصویبش کنید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار