سخنان منطقي و شجاعانه دكتر احمدي ‌نژاد جهان غرب را به چالش كشيده است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۶۰۳
استاندار قم:

سخنان منطقي و شجاعانه دكتر احمدي ‌نژاد جهان غرب را به چالش كشيده است

استاندار قم با اشاره به سخنان اخير دكتر احمدي ‌نژاد در سازمان ملل گفت: سخنان منطقي و شجاعانه رئيس‌ جمهور ايران و حضور اكثريت كشورها در اين نشست، جهان غرب را به چالش كشيده است.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، حجت‌الاسلام محمدحسين موسي‌پور در نشست صميمي با مردم منطقه نيروگاه قم، رونق و آباداني مساجد را به حضور پرشور مردم در نمازهاي جماعت و مراسم‌ هاي معنوي آن دانست و اظهار داشت: مساجد در طول تاريخ اسلام نقش ارزنده ‌اي در پاسداري از دين و آغاز جنبش ‌هاي مردمي ايفا كرده‌اند.

وي ادامه داد: مساجد خاستگاه اصلي انقلاب اسلامي و زمينه‌ ساز پيروزي بزرگ در هشت سال دفاع مقدس بوده و امروزه نيز براي استمرار راه انقلاب و ايستادگي در برابر دسيسه ‌هاي دشمنان، مساجد سنگر اول مبارزه هستند.

استاندار قم با بيان اينكه ايمان، تقوا و تعهد نمازگزاران در صحنه‌ هاي حساس دفاع از ارزش ‌هاي اسلامي و انقلابي همه دشمنان را به حيرت وا داشته است، خاطرنشان كرد: ملت بزرگ ايران بر آرمان ‌هاي اسلامي و انقلابي خود تأكيد مي ‌كند و هرگز سر تسليم در برابر زورگويان و زياده خواهان فرود نمي آورد.

حجت‌الاسلام موسي‌ پور همچنين سخنان اخير دكتر احمدي ‌نژاد در سازمان ملل را مورد توجه قرار داد و گفت: سخنان شجاعانه و منطقي رئيس جمهور ايران جهان غرب را به چالش كشيده و جهانيان نيز موضع ‌گيري منفعلانه و ضعف استكبار در برابر حق و حقيقت را مشاهده كردند.

وي در ادامه افزود: با وجود خواسته آمريکا اكثريت نمايندگان كشورهاي جهان از سخنان رئيس جمهور استقبال کردند كه اين بيانگر مقبوليت منطق ايران اسلامي و انزواي آمريکاست.

استاندار قم با بيان اينكه مساجد در جنگ نرم كانون اصلي مبارزه هستند، خاطرنشان كرد: آحاد مردم و مسئولان بايد براي تقويت اين سنگرهاي مستحكم اسلام و انقلاب گام بردارند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار