تصويب 40 مصوبه براي عمران و آباداني بخش مرکزي استان قم
به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، حجتالاسلام محمدحسين موسيپور به همراه جمعي از معاونان خود و مديران دستگاههاي اجرايي از بخش مرکزي اين استان بازديد به عمل آورده و از نزديک در جريان اجراي پروژههاي عمراني در اين بخش و مشکلات مختلف مردم قرار گرفت.
وي در ابتداي اين بازديد با حضور در حرم مطهر امامزادگان طيب و طاهر(ع) و گلزار شهداي در جوار اين بارگاه مقدس، بر اتمام پروژه بازسازي اين آرامگاه از سوي سازمان اوقاف و امور خيريه با همکاري سازمان ميراث فرهنگي تأکيد کرد.
استاندار قم همچنين پس از بازديد از نقاط مختلف شهر قنوات و حاجيآباد در شوراي اداري بخش مرکزي قم حضور يافت و مشکلات مختلف شهرها و روستاهاي اين بخش را با حضور اعضاي شوراهاي اسلامي مورد بررسي قرار داد.
موسيپور در اين جلسه مشکل کمآبي بخش مرکزي استان را مشکل چندين ساله استان قم دانست و گفت: براي رفع محدوديتهاي منابع آبي و نگرانيهاي مردم، دولت نهم و دهم اقدامات خوبي را به انجام رسانده اند که مهمترين آن پروژه انتقال آب از سرشاخههاي دز است که در سال آينده به بهرهبرداري خواهد رسيد.
وي در ادامه افزود: مشکل آب کشاورزي بخش مرکزي استان نيز با انتقال 60 ميليون مترمکعب آبهاي سطحي به دشت مسيله برطرف خواهد شد كه تحولي را در اين زمينه در منطقه بوجود ميآورد.
استاندار قم با بيان اينکه شهر قنوات و قمرود تحت پوشش پروژه آبرساني به 80 روستا قرار داشته و تا پايان ارديبهشتماه از آب سد 15 خرداد بهرهمند ميشوند، خاطرنشان کرد: بيش از يک ميليارد و 450 ميليون تومان در قالب پروژههاي حفر و تجهيز چاهها، اصلاح شبکه توزيع آب، احداث مخزن بتوني، آبرساني سيار به روستاها، ايجاد سيستم تلهمتري و نصب دستگاه آب شيرينکن به بخش مرکزي استان اختصاص خواهد يافت.
موسيپور اجراي طرحهاي هادي در روستاهاي بخش مرکزي قم را مورد توجه قرار داد و گفت: اعتباري بالغ بر 10 ميليارد ريال براي اجراي طرحهاي هادي در 10 روستا در سال جاري و بازنگري در طرحهاي هادي در 14 روستا تخصيص مييابد.
وي همچنين تصريح کرد: شرکت ملي گاز و وزارت نفت با توجه به سرمايهگذاري کلان در منطقه گازي سراجه، بايد راه دسترسي به اين منطقه را که از شهر قنوات عبور ميکند، ساماندهي کرده و بلواري مناسب از قم تا سراجه احداث کنند.
استاندار قم در ادامه با اشاره به ضرورت توجه به بخش فرهنگ، بويژه در مناطق محروم، مصوباتي را نيز در اين عرصه براي بخش مرکزي استان از جمله احداث شش خانه عالم در روستاها، اختصاص 500 ميليون ريال براي بسيج دانشجويي، احداث مجتمع فرهنگي چند منظوره، تعمير و تجهيز مساجد، بناي يادبود شهدا، اعزام روحانيون مستقر به منطقه، تدوين طرح جامع امامزادگان و احداث و تجهيز کتابخانه مساجد به تصويب رساند.
موسيپور در بخش ديگري از سخنان خود ضمن انتقاد از وجود زبالهها، نخالههاي ساختماني و دپوي کود در کنار جادههاي برون شهري، خواستار اصلاح، تعريض، نصب روشنايي و تأمين امنيت راههاي اصلي و فرعي در بخش مرکزي استان شد.
وي با بيان اينکه بانک کشاورزي در سال جاري بايد حداقل 10 ميليارد تومان تسهيلات براي انتقال دامداريهاي شهر قنوات اختصاص دهد، اظهار داشت: دامداريها همواره با آسيبها و خطرات و گسترش بيماريها مواجه هستند و در اين راستا دامداران بايد دامهاي خود را بيمه کنند.
استاندار قم همچنين در اين جلسه بيش از يک ميليارد تومان براي عمران شهري قنوات اختصاص داد و خاطرنشان کرد: بخش مرکزي استان در عرصههاي مختلف از ظرفيتهاي مناسبي برخوردار است که بايد با مديريت صحيح و همت و تلاش مضاعف مسئولان از اين توانمنديها به خوبي در مسير تحول اقتصادي و اشتغالزايي اين منطقه استفاده کنيم.
موسي پور گاز رساني به 15 روستا تا پايان سال 90، جابه جايي تيرهاي برق در مسير قم ـ قنوات، راهاندازي اورژانس قنوات، تجهيز مراکز درماني و بهداشتي، تکميل و تجهيز سالنهاي ورزشي، اختصاص 500 ميليون ريال براي توسعه مباحث IT در مدارس، انتقال بخشداري به شهر قنوات و تخصيص اعتبار براي پرداخت بخشي از حق بيمه دامداران جهت تشويق آنها را از ديگر مصوبات اين جلسه عنوان كرد.
لازم به ذکر است، حجتالاسلام موسيپور در سفر يک روزه خود به بخش مرکزي استان در منزل دو خانواده شهيد هشت سال دفاع مقدس در شهر قنوات و حاجيآباد نيز حضور يافت و با آنها ديدار و گفت وگو کرد./انتهاي پيام/