نشست هاي تخصصي نشر شاهد در نمايشگاه کتاب برگزار مي شود
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، اين انتشارات که وابسته به بنياد شهيد و ايثارگران است دو نشست تخصصي با موضوع «رونمايي از کتاب عمليات بزرگ» و پرسش و پاسخ با رحيم مختومي نويسنده حوزه ادبيات دفاع مقدس را روزهاي 19 تا 20 ارديبهشت ماه با حضور نويسندگان، پژوهشگران و کودکان و نوجوانان علاقهمند به ادبيات برگزار ميکند.
همچنين اين انتشارات در روزهاي برگزاري نمايشگاه کتاب تهران مسابقه هاي با موضوع کتاب «زهرايي که من مي شناسم» نوشته جليل امجدي ترتيب داده است. برندگان اين مسابقه از طرف نشر شاهد براي سفر زيارتي به عتبات عاليات و سوريه اعزام مي شوند.
تفأل به وصاياي شهدا، پذيرش اشتراک کتاب ها و مجلات شاهد و برنامه هاي ويژه کودک و نوجوان از ديگر برنامه هاي نشر شاهد در روزهاي برگزاري بيست و سومين نمايشگاه بين المللي کتاب تهران است.
اين انتشارات با 33 عنوان کتاب جديد در سه سالن ناشران عمومي، کودک و نوجوان و بازار جهاني کتاب نمايشگاه کتاب حضور دارد.
بيستوسومين نمايشگاه بينالمللي کتاب تهران از 15 تا 25 ارديبهشت ماه سال جاري در مصلاي امامخميني(ره) برپاست./انتهاي پيام/