کد خبر:۶۹۷۷۷۲

سقوط شدید قیمت نفت در بازارهای جهانی

با بازگشایی بنادر نفتی لیبی و درحالی‌که کشورها به دریافت معافیت درباره تحریم نفت ایران امیدوار شده اند ، قیمت نفت ۴ درصد سقوط کرد و برنت به پایین‌ترین قیمت ۳ ماه اخیر خود رسید.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، در پایان معاملات با بازگشایی بنادر نفتی لیبی و درحالی‌که کشور‌ها به دریافت معافیت درباره تحریم نفت ایران امیدوار شده اند، قیمت نفت ۴ درصد سقوط کرد و برنت به پایین‌ترین قیمت ۳ ماه اخیر خود رسید.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت، با سقوط سنگین ۳.۴۹ دلاری یا ۴.۶۳ درصدی، در ۷۱.۸۴ دلار بسته شد.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا، دابلیوتی‌آی، ۲.۹۵ دلار یا ۴.۱۵ درصد سقوط کرد و پایین‌تر از ۷۰ دلار و در قیمت ۶۸.۰۶ دلار بسته شد.

شیرجه قیمت برنت آن را در طول جلسه دیروز به رکورد پایین ۷۱.۵۲ دلار هم رساند، که پایین‌ترین قیمت آن از اواسط آوریل تا کنون است.

سقوط شدید قیمت‌ها باعث شد سود هفته گذشته بازار‌های نفت که با اختلال عرضه لیبی و اعتصاب در تاسیسات نفتی نروژ و عراق به دست آمده بود، از میان برود.

وزیر انرژی روسیه، الکساندر نواک، روز جمعه به خبرنگاران گفت که در صورت کمبود عرضه، روسیه و سایر تولیدکنندگان مهم می‌توانند تولید خود را تا ۱ میلیون بشکه در روز افزایش دهند.

انتشار اخباری مبنی بر اینکه ایالات‌متحده از ذخایر استراتژیک خود برای مقابله با کمبود عرضه استفاده کند و بازگشت به کار بنادر نفتی لیبی، بازار‌های نفت فشار وارد کرد. اما اعتصاب در تاسیسات نفتی نروژ تشدید شد و اعتراضات عراق هم ادامه دارد.

استیون منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا روز دوشنبه گفت: کشورش قصد دارد صادرات نفت ایران را به صفر کاهش دهد، اما مایل نیست با این کار باعث برهم خوردن بازار شود و در برخی موارد با اعطای معافیت موافقت خواهد کرد.

او گفت که برای متحدان به وضوح مشخص کرده است که آمریکا از آن‌ها می‌خواهد در تحریم‌های علیه ایران شرکت کنند.

انتظار می‌رود منوچین برای مذاکره در مورد تحریم‌ها به هند سفر کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار