حفظ انقلاب با مشاركت زنان و رعايت فرهنگ حجاب و عفاف امكان پذير است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از سمنان، دكتر عباس رهي روز گذشته در جلسه ستاد صيانت از امنيت عمومي و حقوق شهروندي در استانداري سمنان، نقش زنان در گسترش فرهنگ عفاف و حجاب را بسيار ارزشمند خواند و اظهار داشت: بايد تلاش شود حجاب برتر يعني چادر به عنوان الگو براي نسل ها معرفي شود و نبايد اين معروف در جامعه ما كم رنگ گردد.
وي چادر را به عنوان حجاب كامل كه مي تواند همه جوانب پوشش اسلامي را ايجاد كند، دانست و افزود: بايد زنان محجبه در جامعه تشويق و تكريم شوند.
رهي ازدواج را يكي از عوامل تاثيرگذار در جلوگيري از بي بند و باري و بي حجابي عنوان كرد و گفت: بايد اولويت ها در مسئله حجاب و عفاف تدوين شود تا حجاب برتر، بتواند در جامعه معرفي شده و ايفاي نقش كند.
استاندار سمنان با اشاره به فداكاري ها و رشادت هاي زنان مسلمان ايران در پيروزي انقلاب و دفاع مقدس يادآور شد: حفظ پاسداري از انقلاب با مشاركت بانوان و رعايت فرهنگ حجاب و عفاف امكان پذير است كه دولت در زمينه گسترش اين فرهنگ برنامه ريزي كرده است./انتهاي پيام/