کد خبر:۶۹۷۹۵۵
مختارزاده در گفتگو با دانشجو:

اردو‌های جهادی نیاز به حمایت ارگان‌های دولتی دارد/ اشتغال بزرگترین معضل مناطق محروم است

مسئول نمایندگی آستان قدس رضوی در آذربایجان غربی گفت: اردو‌های جهادی نیاز به حمایت ارگان‌های دولتی دارد، اگر مسئولین و مدیران دولتی به این حرکت‌های جهادی کمک کنند، می‌توان محرومیت‌های زیادی را رفع کرد.
اردو‌های جهادی نیاز به حمایت ارگان‌های دولتی دارد/ اشتغال بزرگترین معضل مناطق محروم است
حجت الاسلام محمد مختارزاده، مسئول دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در آذربایجان غربی، در گفتگو با خبرگزاری دانشجو با اشاره به حضور تاثیرگزار دانشجویان خواهران جهادگر در استان گفت: بیشترین سهم برگزاری اردو‌های جهادی متعلق به بسیج دانشجویی است.

حجت الاسلام محمد مختارزاده یکی از مزیت‌های اردو‌های جهادی را همنشینی با مردم با صفا و مهربان مناطق محروم عنوان کرد و اظهار داشت: وقتی بین این اهالی حضور پیدا می‌کنید، کار جمعی و از خودگذشتگی که در زمان جنگ وجود داشت، در بین آنها  در این زمان مشاهده می‌شود.

مختارزاده در ادامه اردو‌های جهادی را به دو بخش اردو و جهاد تقسیم کرد و گفت: در همه اردو‌های زیارتی و سیاحتی و نظامی اهداف مشخص هستند، اما در اردو‌های جهادی، هدف فراتر از معنای ظاهری کلمات است.

وی تاکید داشت: هدف همه کسانی که در این اردو‌ها حاضر می‌شوند با توجه به کمک‌هایی که برای قشر مستضعف جامعه دارند، حقیقی است یعنی در راه خدا جهاد می‌کنند و به قشر محروم جامعه خدمت می‌کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اردو‌های جهادی نیاز به حمایت ارگان‌های دولتی دارد بیان کرد: اگر مسئولین و مدیران دولتی به این حرکت‌های جهادی کمک کنند بدون شک میتوان محرومیت‌های زیادی را رفع کرد.

مسئول دفتر نمایندگی آستان قدس رضوی در آذربایجان غربی گفت: بیشتر مشکلات مردم محروم در روستا‌ها نداشتن کار است، دولت باید در زمینه ایجاد اشتغال در روستا‌ها اقدام کنند.

این مقام استانی در ادامه اظهار داشت: یکی از فعالیت‌های اردو‌های جهادی برگزاری کارگاه‌های آموزش اشتغال ویژه جوانان روستای است. در این کارگاه‌ها روش کسب و کار به جوانان آموزش داده می شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار