آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۱۱۷۹

لزوم توجه به مسائل اقتصادی و اجتماعی/برنامه‌ریزی مسئولان برای زمینه‌سازی شکوفایی و ترقی میناب

نماینده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری ضمن تأکید بر لزوم توجه به مسائل اقتصادی و اجتماعی شهرستان، از مسئولان خواست که با برنامه‌ریزی مناسب زمینه‌ساز شکوفایی و ترقی میناب باشند و با اتحاد و همدلی، دستاوردهای بیشتری برای مردم رقم بزنند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله محسن ابراهیمی نمانیده مردم هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه میناب در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به شکست رژیم جعلی در جنگ ۱۲ روزه اظهارکرد: اگر این رژیم بخواهد دوباره اشتباهی کند، ملت ایران و جبهه مقاومت آنها را به نابودی خواهد کشاند.

وی در ادامه افزود: اتحاد و همدلی و درایت‌های مقام رهبری انقلاب، عامل شکست دشمن در دستیابی به اهدافش بوده است.

امام جمعه میناب همچنین با اشاره به ماه محرم و نقش شهدای کربلا در مسیر ایثار و فداکاری، اظهار داشت: محرم ماه خون بر شمشیر است و ما باید همواره از فداکاری‌های امام حسین (ع) و یارانش درس بگیریم.

وی با اشاره به هفته شهرداران، صنعت و امور مالیاتی نیز تبریک گفت و افزود: مالیات‌های ستانده شده در شهرستان باید صرف عمران شهرستان میناب شود تا شاهد توسعه و پیشرفت در این منطقه باشیم.

آیت‌الله ابراهیمی ضمن تأکید بر لزوم توجه به مسائل اقتصادی و اجتماعی شهرستان، از مسئولان خواست که با برنامه‌ریزی مناسب، زمینه‌ساز شکوفایی و ترقی میناب باشند و با اتحاد و همدلی، دستاورد‌های بیشتری برای مردم رقم بزنند.

امام جمعه میناب همچنین بر لزوم هوشیاری مسلمانان در برابر انحرافات فکری و رفتاری یهودیان تأکید کرد و از جامعه اسلامی خواست که با باور به اصول قرآنی، مبنای مناسبات خود را با دیگر اقوام بر اساس انصاف و عدالت قرار دهند.

وی در ادامه به تأکیدات رهبر انقلاب اسلامی در خصوص رفتار‌های قوم یهود اشاره کرد و افزود: ما باید همواره به یاد داشته باشیم که تاریخ به ما آموخته است که این قوم در پی منافع خود هستند و باید از آنها هوشیار باشیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار