آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۹۰۸۳
رحیمی‌پور در گفتگو با دانشجو:

مخالفان تصویب طرح مالیات عایدی بر سرمایه نسبت به منافعشان احساس خطر می‌کنند/ این طرح گریبان ویلا‌نشین‌ها را می‌گیرد

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی گفت: مخالفان تصویب طرح مالیات عایدی بر سرمایه نسبت به منافعشان احساس خطر می‌کنند و اگر این طرح اجرای شود، گریبان صاحبان ویلا‌ها و مالکان زمین از جمله مسئولان کشور را می‌گیرد.

محمد حسین رحیمی پور، عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برگزاری سلسله جلسات دانشجویان بسیجی استان کرمان با نمایندگان مردم این استان در مجلس گفت: در این نشست‌ها در خصوص ضرورت تصویب طرح مالیات عایدی بر سرمایه با نمایندگان بحث شد.برخی از نمایندگان نسبت به این طرح توجیه نبودند مثلا یکی از نمایندگان اصلا به اهمیت این طرح قائل نبود و معتقد بود طرح چندان مهمی است و نمی‌توان با تصویب آن کاری از پیش برد.

رحیمی پور با بیان اینکه دانشجویان در این جلسات نمایندگان را در خصوص طرح مالیات عوایدی بر سرمایه توجیه کردند، افزود: زاهدی، پورابراهیمی، کمالی پور و حمزه از جمله نمایندگان شهر‌های مختلف استان کرمان بودند که تا کنون در این سلسله نشست‌ها حضور یافته اند.

عضو بسیج دانشجویی با اشاره به اینکه هم نمایندگان و هم دانشجویان بسیجی از مباحث مطرح شده در خصوص طرح مالیات عایدی بر سرمایه راضی بودند، افزود: حرف‌های تخصصی توسط دانشجویان در این نشست‌ها مطرح شد به گونه‌ای که نمایندگان انتظار طرح چنین مباحث تخصصی را نداشتند.

رحیمی پور با اشاره به اینکه نمایندگان در این نشست‌ها تاکید داشتند که مجلس برای تصویب طرح مالیات عایدی بر سرمایه همراهی نمی‌کند، افزود: برخی از نمایندگان استان کرمان معتقد بودند که مجلس ناکارآمد است با این وجود تاکید دانشجویان بر این بود که اگر آن‌ها در هر مکانی در مورد طرح مالیات عایدی بر سرمایه بحث و آن را تکرار کنند بالاخره طرح مباحث اثرگذار است و نخبگان متوجه می‌شوند چه خبر است.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان کرمان با بیان اینکه در نشست‌ها مطرح شد که نمایندگان به دلیل منافع شخصی خود مانع تصویب طرح مالیات بر عایدی سرمایه شده اند، افزود: به گفته آقای زاهدی معلوم نیست در مجلس چه اتفاقی می‌افتد که مثلا در مورد سوال از رئیس جمهور نمایندگان پای کار می‌آیند و روز طرح سوال امضای خود را پس می‌گیرند. مجلس در مورد اهمیت طرح‌هایی مانند طرح مالیات عایدی بر سرمایه توجیه است، اما نمایندگان به خاطر منافع شخصی خود آن را تصویب نمی‌کنند.

رحیمی پور با اشاره به اینکه طرح مالیات عایدی بر سرمایه یک بار با نامه وزیر راه و شهرسازی از دستور کار مجلس خارج شد، بیان کرد: در مجلسی که آخوندی سه بار از آن رای اعتماد می‌گیرد نباید توقعی بیش از آن داشت.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های تصویب این طرح با پیگیری‌های مرکز پژوهش‌های مجلس آماده شده، اما لاریجانی و آخوندی مانع تصویب آن شده اند، افزود: اگر این طرح مصوب و اجرایی شود سریع روی بازار تاثیر می‌گذارد به گونه‌ای که هم نقدینگی به سمت تولید می‌رود و هم منجر به کاهش سریع تورم می‌شود در واقع اگر سوداگران بفهمند چنین قانونی تصویب شده سریع پول خود را در بخش‌هایی مثل زمین، طلا و ارز خارج می‌کنند و به سمت تولید می‌روند به همین دلیل جنبش دانشجویی اصرار دارد این طرح تصویب شود.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور با اشاره به اینکه امروز کسانی مانع تصویب طرح مالیات عایدی بر سرمایه می‌شوند که نسبت به منافعشان احساس خطر می‌کنند، گفت: اگر این طرح اجرای شود گریبان صاحبان خانه‌های خالی، ویلا‌ها و مالکان زمین از جمله مسئولان کشور را می‌گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار