اردوهای جهادی علوم پزشکی اراک در سه محور شروع به کار خواهد کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۹۴۹۱
پرونده ویژه| اردوی جهادی ۹۷؛

اردوهای جهادی علوم پزشکی اراک در سه محور شروع به کار خواهد کرد

مسئول بسیج دانشجویی علوم پزشکی اراک گفت: اردوهای جهادی این دانشگاه در سه محور فعالیت و برعکس سال‌های گذشته در روستا‌های استان مرکزی برگزار می‌شود.

اردوهای جهادی علوم پزشکی اراک در سه محور شروع به کار خواهد کرد

محمدرضا مختاری مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص برگزاری اردو‌های جهادی این دانشگاه گفت: برعکس سال‌های گذشته که اردو‌های جهادی ما در روستا‌های استان لرستان برگزار میشد، اما امسال تصمیم داریم اردوی جهادی را روستا‌های استان مرکزی برگزار کنیم.
 

مختاری با بیان اینکه تاکنون تعدادی روستا را ارزیابی کرده و تعدادی نیز در دست ارزیابی است، افزود: سرانجام روستایی که پس از ارزیابی‌ها انتخاب شود در سه محور به فعالیت در آن روستا خواهیم پرداخت.
 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک با اشاره به محور فعالیت‌های این گروه جهادی تصریح کرد: محور فرهنگی از جمله اعتماد به نفس، خودباوری، خلاقیت، ارتباط موثر با کودکان و نوجوانان و همچنین مشکلات خانواده از جمله اقدامات طرح ریزی شده خواهد بود.
 

وی ادامه داد: محور بهداشت و درمان به دو بخش آموزش و درمان تقسیم بندی می‌شود که کلرزنی، دفع زباله، بهداشت محیط، بیماری‌های شایع، غربالگری و تست قند خون را دانشجویان انجام خواهند داد و در بخش درمان از پزشکان متخصص استفاده خواهد شد.
 

مختاری بیان داشت: محور سوم را فعالیت عمرانی شکل می‌دهد که عمده فعالیت این محور بهسازی از قبیل: رنگ آمیزی مدرسه است که تلاش می‌شود از طریق همدلی و کار گروهی از جوانان روستا استفاده شود تا احساس مفید بودن را بتوانند احساس کنند.
 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: کلاس بصیرت افزایی و سیاسی جهت شناساندن نقش هر فرد در انتخابات و سرنوشت کشور نیز از جمله مباحثی است که در این اردو‌ها اجرا می‌شود.
 

وی با بیان اینکه ۴۰ نفر دانشجوی خواهر و ۳۰ نفر دانشجوی برادر در این اردو‌ها مشارکت خواهند داشت، گفت: بیش‌تر از این تعداد می‌توانند در اردو‌ها شرکت کنند، اما با توجه به تخصصی بودن کار‌ها لذا فعالیتی برای حضور تعداد افراد بیشتر پیش بینی نمی‌شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار