واحد ارتباطات آنلاین و تولید محتوای الکترونیکی دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۹۶۵۷

واحد ارتباطات آنلاین و تولید محتوای الکترونیکی دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد

مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه فردوسی اقدام به راه‌اندازی واحد ارتباطات آنلاین و تولید محتوای الکترونیکی» در داخل پردیس دانشگاه کرده است.
واحد ارتباطات آنلاین و تولید محتوای الکترونیکی دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرکز آموزش‌های الکترونیکی دانشگاه فردوسی در راستای ارائه فناوری‌های نوین ارتباطی و بومی به دانشگاهیان دانشگاه بزرگ فردوسی، اقدام به راه‌اندازی واحد ارتباطات آنلاین و تولید محتوای الکترونیکی» در داخل پردیس دانشگاه کرده است.

خدمات قابل‌ارائه توسط این واحد شامل برگزاری و پشتیبانی از کلیه جلسات آنلاین (دفاع مجازی، ارائه یا مصاحبه آنلاین، نمایشگاه و کنفرانس آنلاین و هر نوع ارتباط آنلاین دیگر) و تولید محتوای الکترونیکی (صوتی و تصویری) می‌باشد.

بستر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری اختصاص داده‌شده جهت این ارتباطات شامل سرور‌های پیشرفته و نرم‌افزار‌های به‌روز خریداری‌شده و مقیم در دانشگاه است که پشتیبانی آن‌ها توسط مرکز فاوا و مرکز آموزش‌های الکترونیکی انجام می‌پذیرد. همچنین تولید محتوای الکترونیکی در استودیو‌هایی مجهز که جهت این کار تجهیز و راه‌اندازی شده‌اند انجام می‌پذیرد.

این مرکز علاوه بر ارائه خدمات فوق، اعلام آمادگی خود را برای هرگونه مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی اتاق‌های ارتباط آنلاین در سطح دانشگاه می‌نماید.

شماره‌های داخلی جهت هماهنگی استفاده از امکانات واحد ۴۹۴۴ و جهت مشاوره، تجهیز و راه‌اندازی ۴۹۴۷ می‌باشد.
پربازدیدترین آخرین اخبار