آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۹۶۷۴
فدایی در گفتگو با دانشجو:

ناتوانی آمریکا در مقابله نظامی با ایران آن‌ها را به جنگ روانی کشاند/ حرف و عمل مسئولان یکی شود

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان با بیان اینکه ناتوانی آمریکا در مقابله نظامی با ایران آن‌ها را به جنگ روانی کشاند، گفت: اگر آمریکا می‌توانست در جنگ نظامی با ایران پیروز باشد، حتماً اقدام به جنگ نظامی می‌کرد.
محمدرضا شاه رجبیان

حامد فدایی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اصفهان، با بیان اینکه بعد از نتایج برجام انتظار می‌رفت که آقای روحانی از مواضع خود یک قدم عقب بنشیند و وارد بحث گفتمان مقاومت شوند، گفت: همکاری با آمریکا برای چندین سال پیش بود که مردم آگاهی لازم را نداشتند و با این اتفاق‌هایی که افتاد مردم فهمیدند که به آمریکا نمی‌توان اعتماد کرد.

 

وی با اشاره به اینکه مشکل اصلی آمریکا با اصل نظام است، افزود: آمریکا بارها ثابت کرده که اگر ما یک قدم عقب بنشیم صد قدم جلو می‌آید و دیده می‌شود با تعویض رئیس جمهور تمام معاهدات قبلی را زیر پا می‌گذارند، از طرفی هم جمهوری اسلامی به قدرتی دست پیدا کرده که دیگر نیازی به آمریکا ندارد و هم با این شرایط ملت ما استقلال را بر وابستگی به آمریکا ترجیح می‌دهند.

 

فدایی افزود: اگر آمریکا می‌توانست در جنگ نظامی پیروز باشد حتماً اقدام به جنگ نظامی می‌کرد و اثبات آن هم مخالفان اصلی جنگ نظامی که فرماندهان ارشد نظامی آمریکا هستند است؛ اعتراف کردند پیروز جنگ ما نخواهیم بود و خسارات شدیدی به ما وارد خواهد شد. در زمان حال اولویت اصلی آمریکا جنگ روانی است که مهم‌ترین ابزار آن رسانه است و با کار رسانه ای قصد دارند نا امیدی را بر ملت ما تزریق کنند.

 

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان خاطرنشان کرد: تحریم مقوله ای است که قبلاً با آن آشنا شده‌ایم و سالیانی است که با آن روبه رو هستیم اما در چندسالی اخیر فعالیتی در این حوزه از سوی دولت مشاهده نشده است و رئیس جمهور باید در حوزه اقتصاد مقاومتی کار انجام دهد و این را هم بداند که دیگر با حرف وشعار مشکلات حل نمی‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین رویکرد دولت باید تحقق شعار سال باشد خاطرنشان کرد: نتیجه برجام و نگاه سازش کارانه ذلت بوده است، ولی انصاف است بگوییم که تنها موفقیت برجام آشکار شدن دوباره چهره پلید آمریکا بوده است و حال باید رئیس جمهور و آقای صالحی رئیس سازمان انرژی هسته ای پاسخگو باشند که چرا با اینکه برجام شکست خورد فعالیت هسته ای ما دوباره فعال سازی نشده است.

 

فدایی با بیان اینکه مردم ایران مردم شریف و نجیبی هستند که با بی تدبیری و گستاخی مسئولین هنوز پای نظام ایستاده‌اند بیان داشت: چشم مسئولان ما باید به توانایی‌های داخل باشد و اختلافات بین خود را کم کنند و به حل مشکلات مردم بپردازند اگر هم کار اشتباهی انجام دادند از مردم عذر خواهی کنند.

 

وی با اشاره به اینکه باید حرف و عمل مسئولان انقلابی باشد، تصریح کرد: نمی‌شود شعار انقلابی داد و بر روی تصویب لایحه ای چون FATF پافشاری کرد، مسئولان باید حرف و عملشان یکی شود و زمانی که اینگونه شد مردم از مسئولان حمایت خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار