کد خبر:۶۹۹۹۹۸

نامه هنیه به سران کشورهای اسلامی برای حمایت از فلسطین

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در نامه‌هایی جداگانه به امیر کویت و شاه مغرب از آنان خواستار حمایت از مردم فلسطین شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس با ارسال پیام‌هایی جداگانه به برخی سران کشور‌های اسلامی و عربی، آنان را جریان اقدامات برنامه‌ریزی شده رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه ملت فلسطین، شهرک‌سازی‌ها، یهودی‌سازی قدس و مسجدالاقصی، محاصره غزه و مسأله اسرا قرار داد.

بر اساس گزارش وبگاه «الرساله»، دو نامه «اسماعیل هنیه» برای «شیخ صباح احمد الصباح» امیر کویت و «محمد ششم» پادشاه مغرب فرستاده شده است.

رئیس دفتر سیاسی حماس در این نامه‌ها اعلام کرد تصویب قانون «کشور یهودی» در پارلمان رژیم صهیونیستی تجاوز آشکار به حق ملت فلسطین و چالشی برای دو امت عربی و اسلامی و آزادگان جهان است و همچنین نقض صریح قطعنامه‌های سازمان ملل درباره بازگشت آوارگان است.

هنیه سپس بر موضع حماس و حق مشروع ملت فلسطین در دفاع از سرزمین و مقدسات و در مقدمه همه آن‌ها حق بازگشت و ایجاد دولت مستقل با مرکزیت قدس تأکید کرد.

وی از امیر کویت و شاه مغرب درخواست کرد سدّی محکم در برابر قانون نژادپرستانه «کشور یهودی» و دیگر قوانین نژادپرستانه باشند.

هنیه سپس خواستار تحرک جدی عربی، اسلامی و بین‌المللی علیه این قانون شد و بر ضرورت تشکیل جبهه‌ای متشکل از تمام کشور‌ها برای حمایت از حق مردم فلسطین تأکید کرد.

رئیس دفتر سیاسی حماس در پایان از سران کشور‌های عربی و اسلامی درخواست کرد با اتخاذ طرحی فوری و سازنده از مقاومت فلسطینی‌ها، باقی ماندن آن‌ها در سرزمینشان، عدم کوچ اجباری از اراضی اشغالی ۱۹۴۸ و قدس و کرانه باختری و پایان محاصره ۱۲ ساله غزه حمایت کنند.

پارلمان رژیم صهیونیستی پنجشنبه ۲۸ تیرماه، لایحه این قانون را با ۶۲ رأی موافق، ۵۵ رأی مخالف و دو رأی ممتنع به تصویب رساند و حالا فلسطین در نظر تل‌آویو، کشور تاریخی یهودیان به شمار می‌رود، زبان عبری تنها زبان رسمی آن می‌شود و نام این کشور «اسرائیل» است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار