کد خبر:۷۰۰۷۶۱

آخر هفته با طعم گردوخاک/ کاهش دید در ۴ محور سیستان‌و بلوچستان

کارشناس هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: روزهای آخر هفته شدت طوفان در منطقه سیستان بیشتر خواهد بود و در برخی نقاط جاده‌های مواصلاتی از جمله زابل- نهبندان، زاهدان- نهبندان، زاهدان- زابل و ایرانشهر-بم باد و گردوخاک سبب کاهش دید می شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی ملاشاهی اظهار کرد: بر اساس بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی و در ادامه وزش بادهای 120 روزه سیستان، چهارشنبه و پنج شنبه در شهرستان‌های زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز وزش بادوگردوخاک در صبح ها شدیدتر خواهد بود و در نقاط مستعد توفان گردوخاک و در برخی نقاط جاده های مواصلاتی زابل- نهبندان، زاهدان- نهبندان، زاهدان- زابل و ایرانشهر-بم باد و گردوخاک سبب کاهش دید می شود.

کارشناس پیش‌بینی هواشناسی سیستان و بلوچستان افزود: طی این مدت در نواحی مرکزی استان افزایش موقتی غبار خواهیم داشت و بادوگردوخاک با شدت کمتر رخ خواهد داد.

وی گفت: لازم است تمهیدات لازم برای کاهش اثرات مخرب گردوخاک بخصوص در سلامت و بهداشت مردم و حمل ونقل جاده ای بکار گرفته شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار