آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۰۹۵۸
با لوازم اهدایی از سوی رئیس دانشگاه؛

خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تجهیز شد

خوابگاه‌های دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به یخچال‌ها و کتاب‌های جدید اهدایی رئیس دانشگاه مجهز شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، محمد آقاجانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دیدار با دانشجویان مجتمع خوابگاهی حضرت زهرا (س) در شامگاه ۷ خرداد ۹۷ در بازدید از مجتمع خوابگاهی الزهرا (س) و صرف افطار با دانشجویان این خوابگاه، دستور پیگیری موارد درخواستی دانشجویان به مسئولان مربوطه را صادر کرد.

در همین راستا تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی به یخچال و همچنین نوسازی منابع کتابخانه‌ها در خوابگاه‌های دانشجویی از اولویت مطالبات دانشجویان خوابگاهی بود.

بر همین اساس تجهیزات لازم شامل ۱۲۹ دستگاه یخچال، ۶۰ عدد گاز ترموکوبل دار و ۱۱۰ جلد کتاب علمی در ۶۲ عنوان، خریداری و در اختیار دانشجویان خوابگاهی قرار داده شد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار