آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۱۹۰۱
رئیس دانشگاه مازندران:

اگر رسانه در جامعه نباشد ناهنجاری به وجود می‌آید/ تنها مشکل در کشور مدیریت است

رئیس دانشگاه مازندران گفت: اگر رسانه در جامعه وجود نداشته باشد، در آن جامعه رکود و ناهنجاری به وجود می‌آید، حضور خبرنگار به عنوان یک اهرم، نگه دار همه مسئولان است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همزمان با فرارسیدن ۱۷ مرداد سالروز شهادت شهید محمود صارمی، خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی و گرامی داشت روز خبرنگار، نشست خبری هیات رییسه دانشگاه مازندران با خبرنگاران و اصحاب رسانه‌های گروهی در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

 براساس این گزارش، سیدخلاق میرنیا رئیس دانشگاه مازندران در ابتدای این نشست  با یادآوری این مطلب که اگر رسانه در جامعه وجود نداشته باشد، در آن جامعه رکود و ناهنجاری به وجود می‌آید، گفت: حضور خبرنگار به عنوان یک اهرم، نگه دار همه مسئولان است؛ بنابراین از این دیدگاه، حضور رسانه بسیار مغتنم بوده و کشور ما هم تلاش می‌کند که جایگاه بسیار ویژه‌ای به خبرنگار اختصاص داده شود.  

میرنیا با اشاره به این که اگر از دیدگاه شما اشکالی در دانشگاه وجود دارد، قبل از رسانه‌ای کردن آن، از ما بپرسید و اگر ما پاسخ گو نبودیم آن وقت آن را رسانه‌ای کنید، مطرح کرد: حضور امروز شما یعنی اینکه ما پاسخگو هستیم. حضور امروز ما یعنی اینکه ما چیز پوشیده‌ای در برابر مردم و قانون نداریم و تمام کار‌های ما در دانشگاه شفاف است و از این جهت بسیار خرسندم که در سومین سال حضور خود در این دانشگاه، در این نشست در خدمت شما هستم..

 رئیس دانشگاه مازندران در ادامه با بیان این نکته که دانشگاه‌ها در کشور دچار مشکلاتی هستند، خاطرنشان کرد: توسعه ناهنجار و بی رویه آموزش عالی در کشور، سبب بروز مشکلات بسیاری زیادی شده است. برخی امروزه با نگاه تمسخر به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، لقب کارخانه مدرک سازی کشور را داده اند. بنده معتقدم که با انجام آمایش آموزش عالی، بسیاری از نارسایی‌ها از بین می‌رود.

وی  گفت: در مسیر انجام امور برای رسیدن به اهداف بلند دانشگاه، ازهیچ کس باکی نداشته و تنها قانون، مانع من می‌شود، اما با تلاش و شفاف سازی، موانع را رد می‌کنم، خیلی از مدیران هستند که در موانع گیر می‌کنند. تنها مشکل ما در کشور، مدیریت است. اگر براساس مصالح سیستم و بدون وابستگی حزبی و سیاسی تصمیم بگیریم، بسیار موفقیم ما باید بستر را برای جوانه زدن نخبه‌ها به کار بگیریم.  

میرنیا خاطر نشان کرد: دانشگاه مازندران جزو معدود دانشگاه‌هایی است که از توسعه مناسبی برخوردار نبوده و این تنش بسیار زیادی بر ما وارد کرد و به همین دلیل، از زمان ورود به دانشگاه تصمیم به رفع این کمبود‌ها را گرفتم. امیدوارم با همین حوصله، تلاش و البته رفع مشکلات مالی بتوانیم این مسیر را پشت سر بگذاریم.

مسئول اتاق اندیشه ورزی توسعه و تعالی استان مازندران با بیان این که در کشور ایران، مشکل اول پول نیست، یادآور شد: اگر ما ایمان به کار داشته باشیم، امکان آبادانی در حیطه وظایف خود را خواهیم داشت.  

 رئیس دانشگاه مازندران به موضوع بدهی‌های دانشگاه به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی در گذشته نیز اشاره و اظهار داشت: امروز ما در دانشگاه مازندران هیچ بدهی نامعقولی نداریم. کل بدهی فعلی ما نزدیک به ۱۲ میلیارد است که ۹ میلیارد آن، مربوط به حق التدریس استادان است و علاوه برآن، دانشگاه از دولت نیز بابت تخصیص بودجه طلبکار است.

 میرنیا در خصوص برنامه‌های پیش رو برای کاربردی کردن نتایج جلسات کارگروه اتاق فکر استان برای توسعه استان مازندران نیز گفت: من شخصا موافق با برگزاری بی دلیل جلسه‌های متعدد نیستم. در موضوع اتاق فکر هم که استاندار مازندران مسئولیت آن را به دانشگاه مازندران سپردند، ما در ۱۲ کارگروه، مساِیل مختلف را بررسی و نتایج آن را تحویل استاندار دادیم. ما مشکل تحویل برنامه نداریم. افکار و پیشنهادات خود را در ۱۲ کار گروه بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای به نخبگان ارایه دادیم. این‌ها باید توسط استاندار، فرمانداران و سایر مسئولان دستگاه‌های اجرایی عملی شود.

وی در پایان به سخنان اخیر رئیس جمهور آمریکا اشاره و دلیل بیان این مطالب از سوی ترامپ را ضعف ایمان و سستی خودمان دانست و گفت: اگر ما ایمان، اعتقاد و وحدت داشته باشیم و از دولت به جد حمایت کنیم و در مشکلات او را یاری دهیم کسی این جرات را نخواهد داشت که به ما درشت گویی کند. باید از افرادی همچون سردار سلیمانی تشکر و حمایت کنیم که از اسطوره‌های این نظام هستند و برای انسجام ملی و حفظ وحدت در کشور در سخنانی کوبنده، از مطالب رئیس جمهوری، حمایت و به دشمنان، مجالی برای جولان و اراجیف گویی نمی‌دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار