آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۲۰۱۰
میرنیا در جمع هیات دانشگاهی کشور عراق:

توسعه کشور‌های اسلامی در گرو تحصیلات عالیه فرزندان/ دانشگاه مازندران با ۱۱ دانشکده قدیمی‌ترین دانشگاه استان است

رئیس دانشگاه مازندران گفت: میزان شهریه در دانشگاه مازندران در مقایسه با بسیاری از دانشگاه‌های داخلی ایران کمتر است؛ چون فکر می‌کنیم توسعه پایدار کشور‌های اسلامی در گرو تحصیلات عالیه فرزندانشان است.

 به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی دانشگاه مازندران، نشست صمیمی هیات ۵۰ نفره دانشگاه امام موسی کاظم (ع) از کشور عراق متشکل از مسئولان، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه با سیدخلاق میرنیا رئیس دانشگاه مازندران در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه مازندران برگزار شد.

میرنیا در این نشست با تاکید بر این که شباهت‌های فرهنگی ما بهتر می‌تواند ما را به هم مرتبط نماید، بیان کرد: امیدواریم با فراهم نمودن فضای مشترک، این ارتباطات محکم‌تر و بهتر شود.
 
رئیس دانشگاه مازندران خاطرنشان کرد: دیدار اعضای دو دانشگاه می‌تواند به افزایش دوستی و مودت بین آن‌ها کمک کند. ارتباط فرهنگی و علمی ما تنها مربوط به این سال‌ها نیست و بیش از هزار سال قدمت دارد، هرچند به دلیل گسست‌های تاریخی مشکلاتی به وجود آمد ولی، این گسستگی‌ها هیچ وقت باعث نشد تا دوستی و مودت بین ما خدشه دار شود.
 
وی اظهار داشت: دانشگاه مازندران بیش از ۶۰ سال قدمت دارد و با وجود این که این دانشگاه در چند دوره با استقلال دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، شد دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل و دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل تفکیک شد.
 
وی افزود: اکنون دانشگاه مازندران با ۱۱ دانشکده و ۳۸۰ عضو هیات علمی به عنوان بزرگ‌ترین و قدیمی‌ترین دانشگاه مازندران به فعالیت علمی و پژوهشی خود ادامه می‌دهد.  

 میرنیا با اعلام آمادگی برای پذیرش دانشجو در رشته‌های مختلفی که در دانشگاه مازندران وجود دارد، خاطرنشان کرد: البته به طور طبیعی در هر قراردادی مسایل مالی نیز وجود دارد اما، حقیقتا ما به این دلیل که به اقتصاد به عنوان زیر بنا نگاه نکردیم، تنها یک هدف را دنبال کرده و آن این است که بتوانیم یک کار قابل قبول علمی را عرضه کنیم.
 
رئیس دانشگاه مازندران مطرح کرد: میزان شهریه در دانشگاه مازندران در مقایسه با بسیاری از دانشگاه‌های داخلی ایران کم‌تر است، چون فکر می‌کنیم توسعه پایدار کشور‌های جهان سوم به خصوص کشور‌های اسلامی در گرو تحصیلات عالیه فرزندانشان است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار