
پیشرفتهای علمی ایران مرهون قدرت اجتماعی نماز جمعه است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از بیرجند، حجتالاسلام حجت سالاری مکی، امروز در سخنانی پیش از خطبه های عبادی - سیاسی نماز جمعه این هفته مرکز استان خراسان جنوبی، طی سخنانی با اشاره به اهمیت نماز جمعه در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت: نماز جمعه که بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره)، در سال ۱۳۵۸ با صدور حکم برگزاری آن، این نماز را نماد اتصال مومنان به سیاست و دیانت و پیوند امت با امامت در سنگر عبودیت و اطاعت معرفی کردند، نقش بسیار مهمی در انسجام و وحدت اجتماعی مردم ایفا میکند.
وی افزود: این مراسم عبادی-سیاسی، محلی است که هر هفته ملت ایران در صفوف منسجم و پشت سر ولی عصر (عج) حضور یافته و با گوش سپردن به خطبههای مهم و اقامه جماعت، قدرت اجتماعی مسلمین را حول محور ولایت تقویت میکنند.
حجتالاسلام سالاری مکی گفت: به برکت همین انسجام و همدلی، کشور ما پس از انقلاب در عرصههای مختلفی از جمله پزشکی، فناوری نانو، علوم هستهای و صنایع موشکی به توانمندیهای برتر جهانی دست یافته است.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی یادآور شد: دیدگاه جهانی و استراتژیک امام راحل (ره) که از سال ۱۳۴۲ مبارزه با رژیم صهیونسیتی را فراتر دیده و به تحلیل تمدنی مسائل معاصر پرداختهاند، همواره بر مقاومت و اتحاد امت اسلامی علیه اسرائیل غده سرطانی تأکید داشتند. این رویکرد به وضوح در حمایت ایران از مردم فلسطین و یمن دیده میشود که با وجود مشکلات و جنگهای طولانی، مقاومت آنان الهام گرفته از انقلاب و خون شهداست.
حجتالاسلام سالاری مکی تصریح کرد: پس از هشت سال دفاع مقدس، امام خمینی (ره) تکلیف جدیدی برای مردم تعیین کردند و آن زمینهسازی ظهور امام زمان (عج) و رفع موانع آن است. نماز جمعه به عنوان یکی از پایگاههای مهم تجهیز اندیشه الهی و تقویت اتحاد امت، نقش اساسی در تحقق این هدف دارد.
وی به تلاشهای برگزارکنندگان نماز جمعه، مداحان و خادمین این آیین مقدس اشاره کرد و یادآور شد: صدا و سیمای استان نیز در پوشش گسترده و مستمر این مراسم نقش بسیار مؤثری دارد که جای قدردانی دارد.
مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی در پایان با تأکید بر اهمیت حضور فعال و مستمر مردم در نماز جمعه، گفت: قرآن کریم در سورهای که مختص روز جمعه است، مردم را به تعجیل در یاد خدا و حضور در این نسل دعوت میکند. این امر نشان میدهد که نماز جمعه نه تنها یک فریضه دینی بلکه سنگری برای مقاومت در برابر هجمههای فرهنگی و سیاسی است که باید با عشق و معرفت در آن شرکت کرد.