هفته فرهنگى قشم در کشورهاى امارات، بحرين و عمان برگزار ميشود
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، طبق جدول زمانبندى ارائه شده از سوى نمايندگان مناطق آزاد کشور در يازدهمين جلسه کميته گردشگرى خليج فارس، مناطق آزاد ايران در کشورها و همچنين استانهاى هدف گردشگرى هفته فرهنگى، گردشگرى با هدف معرفى ظرفيتهاى خود را برگزار مىکنند.
خاطرنشان مي شود، منطقه آزاد قشم هفته فرهنگى منطقه خود در استان ها را در استان هاي تهران، نيمه دوم اسفندماه؛ خراسان رضوي، اواخر بهمنماه؛ فارس، آبانماه؛ اصفهان، دي ماه سال جارى برگزار مي كند.
همچنين منطقه آزاد ارس هفته فرهنگى و گردشگرى خود را در کشورهاى آذربايجان، نيمه دوم شهريور ماه تا اوايل مهرماه و ترکيه در تيرماه و همچنين استانهاى تهران و گيلان در بهمن ماه سال جاري برگزار مي کند.
لازم به ذکر است، منطقه آزاد کيش نيز در صدد است اين هفته را در آذرماه سال جارى در دبى، مهرماه در خراسان و اسفندماه سال جاري در استان اصفهان برگزار کند و منطقه آزاد چابهار نيز براي گذراندن هفته فرهنگي و گردشگري خود کشورهاي حوزه عمان و هند و استانهاى هدف را شيراز و خراسان رضوى جهت برگزارى هفته فرهنگى منطقه خود در نظر گرفته است./انتهاي پيام/