کد خبر:۷۰۵۷۶۳

جزئیات بازداشت ۸ نفر از اعضای شورا‌های شهرستان‌های استان تهران

رئیس شورای استان تهران گفت: پرونده افراد بازداشت شده هنوز در هیات حل اختلاف مرکزی بررسی نشده است.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، الهام فخاری درباره آخرین جزئیات بازداشت ۸ نفر از اعضای شورا‌های شهرستان‌های استان تهران اظهار داشت: هنوز پرونده این افراد در حال بررسی‌های اداری است.

وی افزود: ساختار حقوقی شورا‌ها به این شکل است که یکسری شورا‌های پایه داریم مانند شورا‌های شهری و روستایی که شورا‌های روستایی در رده بالاتر به شورای بخش و نهایتاً یک نفر از اعضای این شورا‌ها در شورای استان حضور پیدا می‌کند.

رئیس شورای استان تهران افزود: هیچ یک از ۱۶ عضو شورای استان تهران و هیچ یک از اعضای شورای شهر تهران جزو بازداشتی‌ها نبوده‌اند و در خصوص این افراد پرونده‌ای تشکیل نشده است.

فخاری گفت: در بعضی از شورا‌های روستایی و شهری به دلیل ناآگاهی از مرز بین سیاست‌گذاری و اجرا و یا دخالت در امور اجرایی تخلفاتی صورت گرفته که به هیأت‌های حل اختلاف گزارش شده است.

وی اضافه کرد: در یک سال گذشته تخلفاتی در بعضی از شورا‌های شهرستان‌های استان تهران اتفاق افتاده بود که فرآیند قضایی آن در حال بررسی است و هنوز در هیأت حل اختلاف مرکزی پرونده این افراد بررسی نشده است.

رئیس شورای استان تهران اظهار داشت: همیشه در یک جامعه گسترده تعدادی متخلف نیز وجود داشته است که با توجه به ۱۸۰۰ شورای شهر و روستا این تعداد تخلف یعنی کمتر از یک درصد بوده است.

فخاری گفت: استان تهران به دلیل ارزش زمینی که دارد موجب ایجاد زمینه‌های اشکال و تخلف می‌شود و در حال حاضر نیز از ۸ نفر بازداشتی تعدادی همچنان بازداشت و تعداد دیگری آزاد هستند.

وی تأکید کرد: باید برنامه‌های آموزشی مداوم برای شورایاری‌ها برگزار شود تا ناآگاهی به حداقل برسد و شاهد چنین تخلفاتی از سر عدم آموزش نباشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار