کد خبر:۷۰۵۷۶۹

فعالیت ۱۰ مؤسسه خیریه به صورت ماهانه در متروی تهران

مشاور مدیر عامل و مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه از همکاری این شرکت با مؤسسات خیریه خبر داد و گفت: ماهانه به ۱۰ مؤسسه خیریه فضا برای اجرای طرح‌های خیر در ایستگاه‌های مترو داده می‌شود.
محسن محمدیان مشاور مدیر عامل و مدیر ارتباطات و امور بین الملل شركت بهره برداري متروي تهران و حومه در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به حمایت‌هایی که متروی تهران از مؤسسات مردم نهاد و خیریه انجام می‌دهد اشاره کرد و افزود: ماهانه میانگین به ۱۰ مؤسسه خیریه مجوز فعالیت در متروی تهران داده می‌شود.

محمدیان از استقبال خوب مردم از مؤسسات خیریه خبر داد و گفت: بر اساس ضوابط و مقررات تعیین شد تصمیم گرفته شده فقط صندوق‌های کمیته امداد امام خمینی (ره)، بیماری‌های خاص و موسسه محک در مترو مستقر باشند چرا که با توجه به تعدد مؤسسات خیریه در صورت وجود صندوق‌های بیشتر برای تردد مردم در ایستگاه‌ها مشکل ایجاد می‌شود.

وی ادامه داد:، اما متروی تهران به سایر مؤسسات خیریه به صورت مقطعی و در ایستگاه مورد تقاضای خود این مؤسسات فضا برای ارائه طرح‌هایشان اختصاص می‌دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار