کد خبر:۷۰۶۴۴۵

دو دختر نیجریه‌ای توسط کارفرمایانشان در عربستان کشته شدند

در ادامه گزارش‌ها درباره شرایط کاری سخت مهاجران در عربستان، رسانه‌ها گزارش داده‌اند دو دختر نیجریه‌ای توسط کارفرمایان خود در این کشور کشته شدند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دو دختر نیجریه‌ای که برای کار به عنوان خدمتکار به کشور ثروتمند عربستان سفر کرده بودند، به دلیل رفتار کارفرمایشان کشته شدند. 

روزنامه «سی‌یاتل تایمز» نوشته این دو دختر مهاجر با فاصله زمانی دو هفته در منزل کارفرمایان سعودی‌شان کشته شدند. 

 این دو نیجریه‌ای به طور غیرقانونی به عربستان رفته بودند و در فاصله دو هفته از هم توسط دو کارفرمای سعودی کشته شدند.

یکی از این اتباع نیجریه‌ای که «اوموتایو» نام داشت، تا زمان کشته شدن در ماه ژوئن (تیر) در «ریاض» مشغول به کار بود. این مهاجر نیجریه‌ای برای امرار معاش پیش یک خانواده‌ سعودی کار می‌کرد  اما کارفرمایش پس مانده‌های غذا را به او داده و هنگام اعتراض اوموتایو او را به باد کتک می‌گرفتند.

دیگر مهاجر نیجریه‌ای نیز که «شولا» نام داشت بارها از سوی رئیس خود مورد حمله  قرار گرفت و با گرسنگی‌های مدام مواجه شد.

وی نیز زمان درخواست غذا با کتک کارفرمایانش روبه رو می‌شد. جثه شولا به خاطر سوء تغذیه به‌قدری نحیف شده بود که شبیه بیماران مبتلا به ویروس «اچ آی وی» درآمده بود.

 سیاتل‌تایمز نوشته مرگ شولا به این صورت اتفاق افتاد که یک روز که او در حال انجام وظایفش در آشپزخانه بود با ضرب و شتم کارفرمایش مواجه شد. این ضرب و شتم به حدی شدید بود که او مجبور شد برای دفاع از خودش چاقوی آشپزخانه به دست بگیرد.

 کارفرمای سعودی با عصبانیت به گردن شولا ضربه‌هایی می‌زند که باعث زمین خوردن او می‌شود. کارفرما او را به بیمارستان منتقل می‌کند و او در آنجا فوت می کند. 

این حوادث جداگانه در رسانه‌های نیجریه بازتاب گسترده‌ای داشت.

  در همین زمینه نیز  موسسه بین‌المللی «آی. تی. یو .سی» از اتحادیه‌های تجارتی در آفریقا در تلاش برای جلب توجه جهانی به وضعیت وخیم مهاجران آفریقایی در کشورهای متمول عرب خلیج فارس است . این کشورها شامل عربستان، کویت، امارات و بحرین هستند.

موسسه بین‌المللی آی.تی.یو.سی گفته شرایط زندگی مهاجران آفریقایی پائین‌تر از سطح نگهداری شترهای صاحبانشان است. بر اساس تحقیق‌های صورت گرفته این موسسه، حدود 2.1 میلیون کارگر مهاجر در این کشورها در وضعیت اسفناک مشغول به‌کارند و زنان به ویژه با مشکلات بسیاری مواجه هستند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار