آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۷۸۲۳
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش:

روحانیون پرچمدار عرصه جنگ نرم و مدافع حریم کشور در برابر سلطه فرهنگی دشمن هستند

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: امروز ما روحانیون پرچمداران عرصه جنگ نرم و مرزداران و مدافعان حریم مقدس کشور در برابر سلطه فرهنگی دشمن هستیم و باید به گونه‌ای تلاش کنیم که آبرومندانه از این جنگ بیرون بیائیم.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دومین دوره بصائر ویژه روحانیون شاغل در ستاد فرماندهی ارتش و یکان‌های تابعه این ستاد، صبح امروز با حضور حجت الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در تالار همایش حضرت امام خمینی (ره) این ستاد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ستاد ارتش، حجت الاسلام والمسلمین محمد حسنی در این مراسم طی سخنانی ضمن قدردانی از همراهی و همدلی هیات رئیسه محترم و تمامی فرماندهان و مسئولان ستاد ارتش در اجرای هرچه بهتر برنامه‌ها و طرح‌های فرهنگی آموزشی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش بویژه طرح‌های فرهنگی مصباح، گفت: جا دارد از فعالیت‌های خوب و اثرگذار اداره عقیدتی سیاسی ستاد آجا بویژه اجرای موفق طرح حلقه‌های محبت و معرفت که جزو کار‌های اثربخش در حوزه کارکنان وظیفه محسوب می‌شود، تشکر کنم و امیدوارم این طرح در مجموعه ارتش تسری یافته و روحانیون رو در رو و چهره به چهره با کارکنان وظیفه ارتباط برقرار نمایند.
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در ادامه با اشاره به ابعاد مختلف جنگ نرم دشمنان علیه نظام مقدس اسلامی افزود: امروز ما روحانیون پرچمداران عرصه جنگ نرم و مرزداران و مدافعان حریم مقدس کشور در برابر سلطه فرهنگی دشمن هستیم و باید به گونه‌ای تلاش کنیم که آبرومندانه از این جنگ بیرون بیائیم و کار ماندگاری را در تاریخ این مرز و بوم به یادگار بگذاریم.
وی در ادامه مواردی همچون پرهیز از هوای نفس، داشتن زی طلبگی، مخاطب شناسی و نیازسنجی، تبعیت محض از ولایت فقیه و تقویت بعد علمی را از وظایف و رسالت‌های اصلی روحانیون برشمرد و افزود: الحمدلله امروز روحانیون شاغل در ارتش جمهوری اسلامی ایران با داشتن روحیه‌ای جهادی، در انجام مامویت‌های محوله پیشتاز بوده و نقش مهمی در به ثمر رساندن اهداف سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و تحقق راهبرد‌های متعالی ارتش انقلابی بر عهده دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار