آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۸۴۷۰

آیت‌الله جنتی: تنها راه نجات اسلام و مسلمین "حرکت در راه امام خمینی" است

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: اکنون هم تنها راه نجات اسلام و مسلمین، حرکت راه امام است
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، آیت الله احمد جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری صبح امروز در تجدید میثاق اعضای مجلس خبرگان با آرمان‌های بنیانگذار انقلاب اسلامی در حرم مطهر امام راحل اظهار داشت: راجع به حضرت امام هرچه بیشتر مطالعه و فکر می‌کنم احساس می‌کنم ما امام را نشناختیم و به رهنمود‌های امام توجه نمی‌کنیم و درباره ایشان قصور و تقصیر زیادی داریم.

وی افزود: ما دوست داشتیم درباره حالات ایشان بیشتر بدانیم، اما متاسفانه حاج احمد آقا که جعبه سیاه امام بودند و اطلاعاتی داشتند دیگر نیستند و از دست ما رفتند.

آیت الله جنتی با بیان اینکه ما باید امام را بشناسیم و امام را معرفی کنیم، گفت: من سال گذشته هم گفتم باید در دنیا کرسی امام شناسی راه بیاندازیم و اگر این کار بشود بسیار مهم است. متاسفانه در دانشگاه‌های خودمان این کار را نکردیم و این خلا موجود است.

رییس مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: متاسفانه در حوزه هم که این همه عالم و فاضل و مجتهد وجود دارد، وجود امام برای بسیاری ناشناخته است به ویژه نسلی که بعد از انقلاب به دنیا آمدند؛ ما بعد از ائمه علیهم السلام شخصی در تاریخ اسلام به این عظمت نمی‌شناسیم.

وی افزود: اگر بخواهیم امام را بشناسیم باید به کلمات ایشان رجوع کنیم. اکنون هم تنها راه نجات اسلام و مسلمین، حرکت راه امام است و باید پشت سر ایشان حرکت کنیم. ما باید بدانیم امام در همه دنیا عاشقان زیادی دارند.

آیت الله جنتی تاکید کرد: خبرگان باید پیش از همه راه امام را بروند و راه ایشان را پیدا کنند و به جوانان پاکدل دانشگاهی و غیر دانشگاهی معرفی کنند. توصیه می‌کنم هرچه می‌توانیم راه امام را پیش بگیریم و ببینیم تا چه حد از نظر سیاسی و معنوی در خط امام هستیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار