آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۸۸۷۰
در بیست و پنجمین سمینار شیمی تجزیه ایران؛

فارغ‌التحصیلان دکتری دانشکده شیمی دانشگاه تبریز تجلیل شدند

در بیست و پنجمین سمینار شیمی تجزیه ایران و همزمان با پنجاه و پنجمین سال تاسیس رشته شیمی در دانشگاه تبریز، در آیینی از ۵۵ دانشجوی فارغ التحصیل مقطع دکتری دانشکده شیمی این دانشگاه تجلیل شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در بیست و پنجمین سمینار شیمی تجزیه ایران و همزمان با پنجاه و پنجمین سال تاسیس رشته شیمی در دانشگاه تبریز در آیینی از ۵۵ دانشجوی فارغ التحصیل در مقطه دکتری دانشکده شیمی این دانشگاه تجلیل بعمل آمد.

رئیس دانشکده شیمی دانشگاه تبریز در این آیین با اشاره به تاریخچه تاسیس این دانشکده گفت: این دانشکده یکی از دانشکده‌های قدیمی، بزرگ و تاثیرگذار دانشگاه تبریز است که در طول دوره فعالیت خود اساتید و دانشجویان بزرگ و نخبه‌ای را برای کشور تربیت کرده که نمونه بارز آن وجود اساتید یک درصد جهان و چهره ماندگار متععد در این دانشکده است.

میر رضا مجیدی در ادامه افزود: امروزه اگر از این دانشکده در کشور به افتخار یاد می‌کنند به خاطر تلاش و موفقعیت اساتید و به ویژه دانشجویان این دانشکده است که مایه مباهات است.

وی با بیان اینکه دانشکده شیمی که در حال حاضر با استاندارد‌های جهانی تطابق نسبی دارد و از قطب‌های علمی کشور محسوب می‌شود، تصریح کرد: پیشرفت چشمگیر دانشکده عمدتا در مقاطعی صورت گرفته که مدیریت امور در اختیار افرادی بوده که بیش از آن که به منافع شخصی و گروهی بیاندیشند با سعه صدر و با استفاده از اسلوب مدیریت علمی و لحاظ نمودن منافع کلیه همکاران تلاش بی توقعی داشته اند.

رئیس دانشکده شیمی دانشگاه تبریز اضافه کرد: زمینه و مبناء دانشکده شیمی، با تاسیس دانشکده علوم در دانشگاه تبریز پایه‌ریزی شد و در سال ۱۳۴۲ اولین دوره دانشجویان کارشناسی رشته مخلوط «فیزیک – شیمی» جهت تحصیل در رشته مذکور پذیرفته شدند و در سال ۱۳۴۵ دو رشته فیزیک و شیمی تفکیک و بصورت دو گروه آموزشی مستقل درآمدند.
 
بنابراین گزارش، خاطره گویی تنی چند از اساتید پیشکسوت و دانشجویان این رشته، پخش کلیپ، اجرای موسیقی، شعرخوانی و ... از دیگر برنامه‌های جنبی این مراسم بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار