آمادگی خوابگاه‌های دانشگاه هرمزگان برای پذیرش دانشجو/ هزینه‌های خوابگاه براساس مصوبات وزارت علوم از دانشجویان اخذ می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۸۹۰۷
عباسی در گفتگو با دانشجو خبر داد

آمادگی خوابگاه‌های دانشگاه هرمزگان برای پذیرش دانشجو/ هزینه‌های خوابگاه براساس مصوبات وزارت علوم از دانشجویان اخذ می‌شود

مدیر روابط عمومی دانشگاه هرمزگان گفت: هزینه‌های خوابگاه دانشجویی بر اساس مصوبه‌های وزارت علوم، از دانشجویان اخذ می‌شود و برای امسال، هنوز هیچ‌گونه اعلام افزایش هزینه‌ای نداشته‌ایم.

آمادگی خوابگاه‌های دانشگاه هرمزگان برای پذیرش دانشجو/ هزینه‌های خوابگاه براساس مصوبات وزارت علوم از دانشجویان اخذ می‌شود

مهدی عباسی، مدیر روابط عمومی دانشگاه هرمزگان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص آخرین وضعیت تغییرات و تعمیرات خوابگاه دانشجویی دانشگاه در فصل تابستان گفت: هر ساله با آغاز فصل تابستان و تعطیلی خوابگاه ها، شروع به نظافت و تعمیر وسایل رفاهی خوابگاه‌ها می‌شود و در همین راستا امسال نیز این کار انجام شد.

وی افزود: نظافت خوابگاه‌های دانشگاه، عموما مشمول شستن موکت‌ها و فرش‌های موجود در اتاق‌ها و سرویس و شستشوی یخچال می‌شود.

عباسی اضافه کرد: با توجه به اینکه در استان هرمزگان تا اوایل آذرماه، هوا گرم استT به طور کامل کولر‌ها و وسایل سرمایشی خوابگاه‌ها سرویس شده اند و برهمین مبنا می توان گفت که رسیدگی به سیستم تهویه خوابگاه‌های خواهران و برادران و متاهلی کارشناسی ارشد و دکتری از جمله مواردی است که همیشه مورد توجه بوده است.

وی اظهار داشت: تقریبا ۹۰ درصد از خوابگاه‌ها در پردیس دانشگاه قرار دارند و با کمک خیرین به احتمال زیاد امسال ۱۰۰ درصد خوابگاه‌ها به این مکان منتقل می‌شوند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه هرمزگان ادامه داد: پذیرش خوابگاه‌ها همزمان با انتخاب واحد بوده و در حال حاضر ثبت نام دانشجویان غیرحضوری، انجام شده و طبق اعلام سازمان سنجش و آموزش کشور ثبت نام‌های دانشجویان دکتری از این هفته آغاز و همزمان پذیرش خوابگاه آن‌ها انجام می‌شود و پس از آن به ترتیب، نوبت به دانشجویان کارشناسی ارشد و کارشناسی می‌رسد.

وی با اشاره به هزینه ثبت نام خوابگاه برای دانشجویان یادآور شد: هزینه‌های خوابگاه دانشجویی بر اساس مصوبه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشجویان اخذ می‌شود و برای امسال، هنوز هیچگونه اعلام افزایش هزینه‌ای نداشته ایم و با وجود کسری شدید بودجه گمان نمی‌رود که وزارت علوم اقدام به افزایش هزینه‌های خوابگاهی دانشجویان کند.
پربازدیدترین آخرین اخبار