آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۰۸۹۸
از میان ۸۰۰ دانشجوی جهان،

دانشجوی مصری در فرصت تحقیقاتی جایزه مصطفی(ص) حاضر شد

از میان ۸۰۰ دانشجوی شرکت‌کننده برای کسب فرصت تحقیقاتی بنیاد مصطفی (ع)، درنهایت دانشجوی انتخابی از مصر تحقیقات علمی خود را همراه با دانشمندان برجسته جهان اسلام انجام می‌دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع‌رسانی بنیاد مصطفی (ص)؛ نخستین دوره فرصت تحقیقاتی دانشجویان جهان اسلام با همکاری مشترک بنیاد مصطفی (ص) و آزمایشگاه نانوزیستی سنگاپور برگزار شد.
 
این فرصت تحقیقاتی به منظور ارتقای سطح علمی دانشجویان جهان اسلام و ایجاد فرصت‌هایی برای کسب تجربه‌ای جدید با استفاده از ظرفیت‌های علمی جهان اسلام، به سرپرستی پروفسور جکی‌یینگ؛ برگزیده نخستین دوره جایزه مصطفی (ص) فراهم شد.

این فرصت تحقیقاتی که از ماه ژوئن تا آگوست ۲۰۱۸ برگزار شد، طی دو مرحله داوری و براساس شاخص‌های علمی و سوابق تحصیلی و تحقیقاتی متقاضیان، منتخب نهایی خود را انتخاب کرد.

براین اساس، در مرحله نخست داوری، بخش علمی بنیاد مصطفی (ص) آثار ارسالی دانشجویان را بررسی کرده که ۱۶ اثر از آن‌ها به مرحله دوم راه پیدا کردند.

آزمایشگاه نانوزیستی (NBL) به سرپرستی پروفسور جکی‌یینگ مرحله دوم داوری را انجام داد که پس از مصاحبه با متقاضیان، در نهایت یک نفر از کشور مصر توانست به این فرصت تحقیقاتی راه پیدا کند.

منتخب این دوره از فرصت تحقیقاتی، عصام رضوان حلمی بریقع؛ دانشجوی مقطع کارشناسی رشته مهندسی فناوری نانو در شهر علم و فناوری زویل مصر است. او برای حضور در این فرصت تحقیقاتی که از مرداد تا مهرماه سال جاری ادامه خواهد داشت، به کشور سنگاپور اعزام شده است.
 
منتخب مصری در فرصت تحقیقاتی برگزیده جایزه مصطفی(ص) حاضر شد

دانشجویان مقاطع تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد زیر ۲۴ سال مسلط به زبان انگلیسی که در رشته‌های مرتبط با " روش‌های جدید ذخیره سازی انرژی، اندام تراشه‌ها و میکرو تراشه‌ها، سنسور‌های هوشمند در آلودگی‌های محیط زیستی و صنایع غذایی، کیت‌های تشخیص قابل حمل برای بیماری‌های واگیردار و پاتوژن‌های غذای، مواد زیست سازگار برای کشت سلول و استفاده در موارد پزشکی و ابزار دقیق در حوزه انتقال دارو" فعالیت داشتند، می‌توانستند با ارسال رزومه علمی خود در این دوره شرکت کنند.

به منظور شرکت در این فرصت تحقیقاتی ۲ ماهه، بالغ بر ۸۰۰ دانشجو از کشورهایی، چون پاکستان، عراق، مراکش، لبنان، مصر، الجزایر، صربستان فلسطین، یمن، سودان، مجارستان، اندونزی، چین، بنگلادش، ترکیه، افغانستان، میانمار، و ایران در فرصت تحقیقاتی شرکت کردند.

گفتنی است، بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) قصد دارد با همکاری برگزیدگان جایزه مصطفی (ص) و دانشمندان برجسته جهان اسلام این فرصت تحقیقاتی را در دوره‌های آتی نیز برگزار کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار