عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس می گوید تعزیرات حکومتی نقش مهمی برای مقابله با گران فروشی و کم فروشی دارد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، منصور مرادی با اشاره به برخورد دولت با احتکار کالاها، اظهار داشت: در چند روز اخیر از رسانهها مشاهده کردیم انبارهای احتکار شناسایی شدند، این اقدام دولت قابل تقدیر است چرا که افراد بسیاری با احتکار کالاهای اساسی و غیر اساسی سودهای هنگفتی به جیب زدند.
آیا چرخه احتکار شکسته شده است؟
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه باید محتکران جریمه شوند، ادامه داد: با وجود اینکه چندین انبار شناسایی شده، اما این سوال باقی است که آیا تنها این انبارها وجود داشته یا هنوز محتکرانی وجود دارند که باشد شناسایی شوند؟ این سوال خیلی مهم و حیاتی است وانتظار میرود همچنان به بازرسیها و شناساییها ادامه دهند.
نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس دهم شورای اسلامی با تاکید براینکه باید با محتکر بدون تعارف برخورد کرد، بیان داشت: از دولت انتظار میرود که برخورد با محتکر را به بازهای از زمان اختصاص ندهد و شناسایی انبارها را همیشه در دستور کار قرار دهد.
وی با اشاره به ممنوعیت صادرات کالاهای اساسی، گفت: با پیگیری نمایندگان خروج کالاهای اساسی از مرزهای کشور قاچاق محسوب شود و در حال حاضر خروج جزییترین کالا از مرزها با بازرسیهای دقیق صور میگیرد، صادرات کالاهای اساسی به دلیل کاهش ارزش پول ملی و کسب سود هنگفت در آن سوی مرزها است.
مرادی در گفتگو با خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به کم فروشی و گران فروشیهای اخیر اظهارداشت: کم فروشی در کالاهای مختلف به خصوص در مواد خوراکی به وفور دیده میشود، باید بازرسان تعزیرات فروشگاهها را زیر ذربین قرار دهند تا فروشگاهها اجناس را با قیمت اعلامی از سوی دولت به فروش برسانند.
بازرسان تعزیرات افزایش پیدا کند
این نماینده مجلس با بیان اینکه در کم فروشی و گران فروشی فرهنگ مردم پارامتر مهمی است، گفت: برای مقابله با گران فروشی و کم فروشی باید این فرهنگ در جامعه اشاعه شود، بازرسان افزایش پیدا کند و به صورت میدانی فروشگاههای کوچک و بزرگ را زیر نظر بگیرند.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه ومحاسبات مجلس با بیان اینکه سازمان تعزیرات حکومتی نقش مهمی در شرایط کنونی دارد، بیان داشت: این سازمان مسئولیت سنگینی در بهبود اوضاع بازار دارد، باید وقت بیشتری بگذارد و از خواب بیدار شود. /