کد خبر:۷۱۵۳۵۶

جان باختن ۷ هزار نفر در تصادفات جاده‌ای در ۵ ماهه ابتدای سال

رئیس پلیس راهور ناجا با بیان این مطلب که شعار ترافیکی امسال طرحی است از خطر، آرامش در سفر است، گفت: متاسفانه در ۵ ماهه ابتدای سال جاری بیش از ۷ هزار نفر در تصادفات جاده‌ای جان باخته‌اند.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار تقی مهری رئیس پلیس راهور ناجا در دومین روز هفته ناجا در مراسم بهار مهر و دانش در مجتمع آموزشی فرزانگان اظهار داشت: یکی از وظایف مهم پلیس برقراری نظم و انضباط است.

رئیس پلیس راهور ناجا با ذکر این موضوع که رعایت نظم و قانون یکی از مسایل مهم است، تصریح کرد: پلیس برای ارتقای فرهنگ ترافیک تلاش می‌کند و فرهنگیاران ترافیک، راهوران محله و تمامی افرادی که تحت عنوان پلیس یار جوان و نوجوان به کمک پلیس راهور می‌آیند در تلاشند تا نظم و انضباط را برقرار کنند.

وی با اشاره به این مطلب که شعار ترافیکی امسال پرهیز از خطر آرامش در سفر است، اعلام کرد: در ۵ ماهه امسال بیش از ۷۰۰۰ نفر در تصادفات کشته شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار