امضاي تفاهم نامه همکاري بين دانشگاه هاي رازي كرمانشاه و بابل عراق
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۵۸

امضاي تفاهم نامه همکاري بين دانشگاه هاي رازي كرمانشاه و بابل عراق

تفاهم نامه همکاري به منظور تبادل استاد و دانشجو و اجراي طرح هاي پژوهشي مشترک بين دانشگاه رازي كرمانشاه و دانشگاه بابل عراق به امضا رسيد.

به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبکه خبر دانشجو»، رئيس دانشگاه رازي کرمانشاه در اين مراسم در سخناني اظهار داشت: ما از همراهي و همکاري با استادان دانشگاه هاي ديگر بخصوص دانشگاه هاي جهان اسلام استقبال مي کنيم.

دکتر خدايي گفت: همکاري با دانشگاه هاي اسلامي و همسايه از نظر ما از اولويت خاصي برخودار است.

وي در ادامه اظهار اميدواري کرد که اين ياداشت تفاهم دستاوردهاي مفيدي را براي دو دانشگاه داشته باشد.

دکتر بني هاشم ال ارجي، رئيس دانشگاه بابل عراق نيز در اين مراسم اظهار داشت: ما خيلي خوشحاليم که در کرمانشاه و جمهوري اسلامي ايران هستيم و از حسن استقبال شما بسيار سپاسگزاريم.

وي افزود: در حقيقت ما به دنبال افزايش روابط بين دو دانشگاه رازي و بابل هستيم.

رئيس دانشگاه بابل عراق تصريح کرد: اين همکاري با توجه به ريشه اسلامي هر دو کشور از اهميت خاصي برخوردار است.

وي اظهار اميدواري کرد که امضاي اين تفاهم نامه بتواند دستاوردهاي مفيدي را براي دو دانشگاه به همراه داشته باشد.

در پايان اين مراسم، تفاهم نامه اي در زمينه تبادل دانشجو در مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري، تبادل استاد، فرصت هاي مطالعاتي و اجراي طرح هاي پژوهشي مشترک به امضاي روساي دانشگاه رازي و دانشگاه بابل عراق رسيد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار