کد خبر:۷۱۶۴۶۷

اتباع خارجی برای اعزام به زیارت اربعین به استانداری‌ها مراجعه کنند

ثبت نام اتباع خارجی جهت اعزام به زیارت اربعین حسینی (ع) تا روز یکشنبه ۲۹ مهر در دفاتر خدمات اتباع خارجی استانداری‌ها ادامه دارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، ثبت نام اتباع خارجی جهت اعزام به زیارت اربعین حسینی (ع) و اخذ دفترچه سفر که از روز دوشنبه ۱۶ مهر ماه در دفاتر خدمات اتباع خارجی استانداری‌ها آغاز شده است، به مدت ۱۴ روز تا روز یکشنبه ۲۹ مهر ماه ادامه دارد.
 
همچنین؛ میرحسن موسوی در نشست خبری تشریح برنامه‌های شرکت راه آهن برای سفرها یایام اربعین گفت: برای ایام اربعین دو بسته سفر ترکیبی به صورت ریلی و جاده‌ای از تهران تا نجف در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: حرکت رفت زائران اربعین از تهران تا کرمانشاه با قطار، از کرمانشاه تا مهران با اتوبوس و از مهران تا نجف با اتوبوس عراقی برنامه‌ریزی شده است؛ ضمن اینکه برای بازگشت از سفر نیز، از کربلا تا مهران با اتوبوس عراقی، از مهران تا کرمانشاه با اتوبوس‌ ایرانی و از کرمانشاه تا تهران با قطار طراحی شده است.

معاون مسافری شرکت راه آهن بسته دوم را به شکل سفر ترکیبی ریلی-جاده ای در نظر گرفته که به صورت حرکت با قطار در مسیر تهران-خرمشهر و با اتوبوس از خرمشهر-شلمچه خواهد بود؛ ضمن اینکه حرکت از بصره به نجف نیز با اتوبوس عراقی انجام خواهد شد. همچنین زائران اربعین می توانند مسیر برگشت را از کربلا تا مرز شلمچه، با اتوبوس و از شلمچه تا خرمشهر با اتوبوس‌های ایرانی و از خرمشهر تا تهران با قطار سیر کنند.

به گفته موسوی: کلیه مسافران می توانند بسته سفرهای ترکیبی اربعین را از آژانس ها و یا اینترنتی تهیه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار