کد خبر:۷۱۱۳۸۲

برگزاری دومین سال طرح «رویش حسینی، اجتماع مردم و ایده پردازی فرهنگی» همزمان با مراسم محرم +عکس

چهارده هیات در سطح کشور همزمان با برگزاری مراسم عزاداری محرم امسال، برای دومین بار کارکرد هیأت مذهبی در حل معضلات اجتماعی جامعه را عملیاتی و اجرایی می‌کنند. این طرح با عنوان «رویش حسینی، اجتماع مردم و ایده پردازی فرهنگی» در راستای رفع یا بهبود مسائل اجتماعی و اقتصادی اجرا خواهد شد.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید باقری مسئول طرح رویش حسینی در رابطه با روش اجرای این طرح، گفت: روش کار به این صورت است که در کنار شبکه‌های اجتماعی وسایت، هر هیات غرفه‌ای با نام رویش حسینی دارد که ارتباط مستقیم با مردم برقرار می‌کند و به جذب ایده‌های مردمی در محور‌های مشخص شده می‌پردازد، سپس پالایش ایده‌ها توسط متخصصین و کارشناسان آن حوزه آغاز و ایده‌های منتخب و کارآمد برای حضور در همایش ایده پردازان که در دهه دوم محرم برگزار می‌شود، انتخاب می‌شود.

وی ادامه داد: این طرح که برای دومین بار در چهار هیات دانشجویی هیات شهدای گمنام دانشگاه علم و صنعت، هیات میثاق با شهدا دانشگاه امام صادق (ع)، هیات الزهرا دانشگاه شریف و هیات رهروان با شهدا دانشگاه امیرکبیر و ده هیات مردمی در سطح شهرستان‌ها برگزار می‌گردد. پس از انجام همایش در محل دانشگاه علم و صنعت، کارشناسان به ارزیابی و انتخاب ایده برتر می‌پردازند. در انتها برای پیاده سازی و اجرای آن ایده از کمک‌های مردمی استفاده خواهد شد و پس از مراسم محرم، از اربعین حسینی تا فاطمیه ۹۷ با نظارت و هماهنگی تیم رویش حسینی، ایده تیم منتخب عملیاتی و اجرا خواهد شد.

وی تصریح کرد: حوزه‌های مختلفی که مردم با آن‌ها سروکار دارند و با مشکلات و معضلات آن آشنا هستند به عنوان محور‌های طرح انتخاب می‌شوند و شرکت‌کنندگان در طرح باید در این محورها، ایده‌های خود را ارسال کنند.

همزمان با اجرای این طرح و در دهه محرم حضور اعضای هیات علمی متخصص دانشگاه علوم پزشکی تهران برای معاینه و ویزیت رایگان عزاداران حسینی تجلی این امر بوده است که اگر هر شخص توان خود را به کار بگیرد مشکلی هرچند کوچک، از سطح منطقه و کشور برطرف خواهد شد.

باقری اضافه کرد: کارآمدی گفتمان انقلاب اسلامی و دین در حل مسایل روز جامعه؛ مردم‌محوری در حل مسائل اجتماعی و دغدغه‌مندی همگانی برای حل مشکلات؛ ایجاد پایگاهی مردمی و رسمی جهت بیان مطالبات مردم و آموزش صحیح مطالبه گری به آنها؛ استفاده از روش‌های نوین و خلاقانه برای حل مسائل اجتماعی فرهنگی؛ فعال‌سازی پتانسیل مراکز مذهبی (هیأت‌ها، مساجد و حسینیه‌ها) و نقش آفرینی آن‌ها در جامعه؛ شناسایی افراد مستعد و خلاق از دل مردم و الگوسازی طرح رویش حسینی و ارایه مدلی کارآمد برای پیاده سازی در سطح کل کشور؛ به عنوان اهداف این طرح در نظر گرفته شده است.
 

لازم به ذکر است علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و همکاری در این طرح می‌توانند به کانال پیامرسان بله و تلگرامی @rooyesh_hosseini در شبکه‌های اجتماعی و هم چنین سایت http://rooyeshhosseini.ir/مراجعه کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار