چهار هیأت دانشجویی دانشگاههای تهران به همراه ده هیات مردمی دیگر در مناطق مختلف کشور و با همکاری مردم متمدن و شریف کشور، با اجرای روشی نوین قصد دارند با برگزاری دومین دوره رویداد رویش حسینی در دهه اول ماه محرم امسال، در مسیر حل معضلات اجتماعی_فرهنگی جامعه گام بردارند.
سعید باقری مسئول طرح رویش حسینی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در رابطه با روش اجرای این طرح، گفت: در اولین دوره از طرح رویش حسینی که محرم سال گذشته در هیات شهدای گمنام دانشگاه علم وصنعت برگزار شد، در مرحله اول مردم مشکلاتشان را با ما در میان گذاشتند و سپس در محورهای انتخاب شده به راه حل دادن وبیان ایده برای حل آن مشکلات پرداختند و در مرحله بعد دو طرح انتخاب شده از سوی مردم و کارشناسان به مرحله اجرا رسید.
وی افزود:امسال به لطف خدا طرح رویش حسینی علاوه بر هیات دانشگاه علم و صنعت، در سه هیات دانشجویی دیگر و ده هیات مردمی در مناطق مختلف کشور برگزار میگردد. در دومین دوره برگزاری رویش حسینی، روش کار به این صورت است که در ابتدا مردم و هم وطنان عزیز مشکلات را در منطقه خود شناسایی میکنند و از طریق سایت و بات در شبکههای اجتماعی برای ما ارسال میکنند سپس با تبلیغات میدانی و جذب ایدههای مردمی در محورهای مشخص شده در طول مراسم دهه اول محرم، غربال گری و پالایش ایدهها توسط متخصصین و کارشناسان و بزرگان آن حوزه آغاز و ایدههای منتخب بعد از مراسم دهه اول محرم انتخاب میشود.
وی ادامه داد: سپس ارزیابی و انتخاب چند ایدهی برتر، توسط رای مردم و کارشناسان، پس از ارایه تیمهای منتخب انجام خواهد گرفت. درانتها برای پیاده سازی و اجرای آن ایده از کمکهای مردمی استفاده خواهد شد و پس از مراسم محرم تا فاطمیه با نظارت و هماهنگی تیم رویش حسینی ایده تیمهای منتخب عملیاتی و اجرا خواهد شد.
سعید باقری اضافه کرد: کارآمدی گفتمان انقلاب اسلامی و دین در حل مسایل روز جامعه؛ مردممحوری در حل مسائل اجتماعی و دغدغهمندی همگانی برای حل مشکلات؛ استفاده از روشهای نوین و خلاقانه برای حل مسائل اجتماعی فرهنگی؛ فعالسازی پتانسیل مراکز مذهبی (هیأتها، مساجد و حسینیهها) و نقش آفرینی آنها در جامعه؛ شناسایی افراد مستعد و خلاق از دل مردم و الگوسازی طرح رویش حسینی و ارایهی مدلی کارآمد برای پیاده سازی در سطح کل کشور؛ به عنوان اهداف این طرح در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: گفتمانسازی حل معضلات اجتماعی- فرهنگی توسط ظرفیتهای مذهبی؛ تشکیل یک بنگاه اطلاعات ایدهها و راه حلهای معضلات اجتماعی؛ گسترش طرح در سطح هیأتها و مساجد و پایگاههای کشوری و اثرگذاری کلان فرهنگی در حل مشکلات کشور (همانند اردوهای جهادی در زمینهی عمران و آبادانی) و ایجاد مراکز دانش بنیان و تشکیل تشکلهای فعال در زمینههای فرهنگی و علمی و اجتماعی هم چشمانداز این طرح است.
امسال به فضل الهی هیاتهای پر جمعیت و مطرح در سطح کشور این طرح را برگزار میکنند. هیاتهای دانشجویی میثاق با شهدای دانشگاه امام صادق (ع)، هیات الزهرا (س) دانشگاه صنعتی شریف، هیات رهروان با شهدا دانشگاه امیرکبیر و ده هیات شهرستان شامل هیات انصار الولایت یزد.
لذا از تمامی دلسوزان ایران عزیز، دانشگاهیان، فرهنگیان، شاغلین بازار کار و کسب، بانوان خانه دار و همهی عزیزانی که در بطن جامعه زندگی میکنند و دغدغهی حل مشکلات را دارند، تقاضا میشود مشکلات منطقه خود را حداکثر تا تاریخ ۲۰ شهریور ماه ۱۳۹۷ از طریق ربات "رویش حسینی" به آدرس: @rooyesh_hosseini_bot برای ما در شبکههای اجتماعی بله و تلگرام و همچنین سایت ارسال نمایند.