آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۶۸۱۳
گزارش |

وعده‌هایی که اجرایی نشد/ اعتراض به کیفیت پایین غذا در مجتمع آموزش عالی شیروان+ فیلم

دانشجویان مجتمع آموزش عالی شیروان ضمن اعتراض به کیفیت پایین غذا از مسئولان خواستند تا در جمع دانشجویان حاضر شوند و به سئوالات آنان پاسخ دهند.
حسین اکبری

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از بجنورد، دانشجویان مجتمع آموزش عالی شیروان، به کیفیت پایین غذا در سلف این دانشگاه اعتراض کردند.

 

این اعتراض صنفی که از هفته گذشته شروع شده، هنوز به نتیجه نرسیده است و دانشجویان معتقدند مسئولان برای بهتر شدن وضعیت غذا اقدامی انجام نمی‌دهند.

 

طبق شنیده‌ها هفته گذشته برخی از معاونان دانشگاه علوم پزشکی بجنورد برای بررسی وضعیت این مجتمع به شیروان سفر کرده و در این سفر برخی قول‌هایی نیز به دانشجو‌یان داده شده؛ اما تا کنون خبری از عملی شدن وعده‌ها نبوده است.


امیر توانگران، یکی از دانشجو‌یان این مجتمع آموزشی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، می گوید: دانشجویان بابت کمیت و کیفیت غذا و عدم نظارت دقیق مسئولان مربوطه به سلف دست به اعتراض زده اند. دلیل دیگر این اعتراض اهانتی بود که به یکی از دانشجویان دختر توسط مسئولان اتفاق افتاده بود.

این دانشجو می افزاید: مسئول تغذیه دانشگاه به آن دختر گفته بود که دانشجویان اعتراض ندارند و تو موش می‌دوانی! و سپس به او خندیده و با تمسخر او را بیرون انداخته است.

کد ویدیو
وی می‌افزاید: مسئولان بنا بود که نظارت داشته باشند تا هم کمیت و کیفیت غذا مناسب باشد و هم غذا بر طبق برنامه به دانشجویان داده
شود که این موضوع اتفاق نیفتاده است.

این دانشجوی معترض تاکید کرد: در زمان اعتراض معاون شبکه بهداشت و رئیس حراست شبکه بهداشت به جمع دانشجویان آمد و بنا شد روز شنبه جلسه‌ای برگزار و مشکلات بررسی شود.

وی به سفر مسئولان علوم پزشکی بجنورد به مجتمع آموزشی شیروان نیز اشاره کرد و می‌افزاید: آن‌ها آمدند و وعده‌هایی دادند. آن‌ها هم خواستند از تجمع یکشنبه ما جلوگیری کنند و هم مهلت خواستند؛ با این حال تقریبا وعده‌ها اجرایی نشده است.

این دانشجو در پایان گفت: ما را کلی تهدید می‌کنند. می‌گویند ستاره دار می‌شوی و پرونده سازی می‌کنیم. آنقدر اهانت شنیده ایم که قابل بیان نیست.
 
کد ویدیو
 
لازم به ذکر است، خبرنگار خبرگزاری دانشجو سعی داشت با فردی که مورد اهانت قرار گرفته بود گفتگو کند؛ اما این فرد به دلیل ترس از مشکلاتی که ممکن است برایش به وجود بیاید حاضر به گفتگو نشد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار