بايد در جهت اسلامي شدن و اسلامي ماندن دانشگاه ها احساس مسئوليت كرد
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اراك، حجت الاسلام داود چماني دیروز در همايش عفاف و حجاب در جمع دانشجويان تفرش اظهار داشت: محيط دانشگاه براي کسب علم، کمال و فضيلت هاي انساني و الهي است و نبايد اجازه داد اين جايگاه مقدس لطمه ببيند.
رئيس اداره تبليغات اسلامي شهرستان تفرش همچنين گفت: بي بند و باري؛ يکي از آسيب هاي جدي اجتماعي است که به عنوان حربه، جهت اغفال جوانان و نوجوانان مورد بهره برداري دشمنان اسلام قرار مي گيرد.
وي افزود: هدف دشمن، گسترش فساد در مراکز علمي و آموزشي و بازداشتن سرمايه هاي اصلي جامعه از تحصيل علم و در نتيجه عقب ماندگي جامعه اسلامي است که هوشياري دانشجويان را در اين زمينه مي طلبد.
حجت الاسلام چماني با تاکيد بر اينکه نبايد در زمينه شکستن قداست محيط هاي دانشگاهي بي تفاوت بود، تصريح کرد: در خصوص مراکز دانشگاهي بايد احساس مسئوليت کرد و دانشگاه را در مسير اسلامي شدن و اسلامي ماندن، حفظ کرد.
رئيس اداره تبليغات اسلامي تفرش ادامه داد: از اين رو؛ دختران و پسران دانشجو بايد مراقب رفتارهاي خود چه در محيط دانشگاه و چه در اجتماع باشند، زيرا مردم براي آنان به عنوان مديران فردا، حساب ديگري باز کرده و توقع ديگري دارند.
همايش گفتمان ديني با موضوع حجاب و عفاف شامگاه چهارشنبه 29 ارديبهشت با حضور جمعي از دانشجويان در مسجد قائميه تفرش برگزار شد./انتهاي پيام/