آغاز نخستين جشنواره فرهنگي عشاير بسيجي كشور در استان چهارمحال و بختياري
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۷۵۲

آغاز نخستين جشنواره فرهنگي عشاير بسيجي كشور در استان چهارمحال و بختياري

نخستين جشنواره فرهنگي، هنري و ورزشي عشاير بسيجي كشور صبح امروز 29 ارديبهشت ماه در شهرکرد آغاز شد.

به گزارش گروه فرهنگی «شبکه خبر دانشجو» به نقل از روابط عمومي سپاه حضرت قمر بني هاشم(ع)، دبير نخستين جشنواره فرهنگي، هنري و ورزشي عشاير بسيجي كشور گفت: در نخستين روز از اين جشنواره 200 نفر از عشاير بسيجي استان هاي فارس، خوزستان، اصفهان، كهگيلويه و بويراحمد و چهارمحال و بختياري در رشته هاي قرآن، شعر، كتابخواني، صنايع دستي، گلبانگ محمدي (ص)، سرود و ورزش هاي بومي و محلي ،تيراندازي و اسب سواري با هم رقابت کردند.

سرهنگ پاسدار منوچهر قلي زاده گفت: معرفي چهره‌هاي شاخص و برتر عشاير، نقش سازنده و تعيين‌كننده بسيج عشايري و نجابت و پاكي آنها را از جمله شاخص‌هاي مهم اين جشنواره است.

وي افزود: شناسايي فرهنگ غني و اصيل عشايري، مهمان‌نوازي و ولايت‌مداري آنان و معرفي جاذبه‌هاي گردشگري استان چهارمحال و بختياري از اهداف برگزاري اين جشنواره مي باشد.

فرمانده سپاه ناحيه عشايري استان از برپايي نمايشگاه صنايع دستي در حاشيه اين جشنواره خبر داد و گفت: در اين نمايشگاه توليدات و صنايع دستي، آداب و رسوم و جاذبه هاي گردشگري استانهاي شرکت کننده به نمايش گذاشته شده است.

شايان ذکر است، استان چهارمحال و بختياري با 135هزار جمعيت عشايري پس از فارس دومين استان عشاير نشين کشور است.

گفتني است، عشاير چهارمحال و بختياري در طول 8 سال دفاع مقدس بيش از 100شهيد تقديم انقلاب کرده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار