کد خبر:۷۱۷۷۸۰
اکبری در گفتگو با دانشجو:

مجوز خروج دانشجویان مشمول دانشگاه امام خمینی برای اعزام به پیاده‌روی اربعین صادر شد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام خمینی گفت: بسیج دانشجویی دانشگاه امام خمینی(ره) برای ۳۵۰ دانشجو، مشمول سربازی مجوز خروج از کشور گرفت.

احمد اکبری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، با اشاره به کاروان پیاده روی اربعین گفت: با توجه به نزدیک شدن ایام محرم و اربعین حسینی (ع)، کاروان پیاده‌روی اربعین با رویکرد معنوی دانشگاه‌های بین المللی امام خمینی برگزار می‌شود.

احمد اکبری مطرح کرد: ثبت نام دانشجویان برای کاروان‌های پیاده روی اربعین آغاز شده است و از واحد خواهران حدود ۴۰ دانشجو با اتوبوس تا نجف خواهند رفت و زمان حرکت آن‌ها ۲۷ مهر است، امسال تصمیم گرفتیم که خواهران را زودتر اعزام کنیم تا تیم پشتیبانی ما در نجف مستقر شوند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه بین المللی امام خمینی با اشاره به اعزام واحد برادران به پیاده روی اربعین تصریح کرد: حدود ۸۰ دانشجو ثبت نام کردند و تاریخ اعزام آن‌ها اول آبان ماه است امسال بسیج دانشجویی دانشگاه توانسته است ۳۵۰ مجوز خروج از کشور برای دانشجویانی که به صورت خود خوش می‌خواهند به پیاده روی اربعین بروند بگیرد.

وی با اشاره برنامه کاروان پیاده روی اربعین گفت: برنامه یک شب در نجف مستقر هستیم و به زیارت حرم امیرالمومنین(ع) میرویم و برای پیاده روی تا کربلا دانشجویان به چند گروه تقسیم می‌شوند.

اکبری در ادامه خاطرنشان کرد: برای راحتی دانشجو زائران مکانی را تدارک دیده ایم که به مدت ۲ شب در کربلا اسکان داریم و زمان برگشت ما به ایران ۸ آبان ماه است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امام خمینی در مورد مجوز خروج از کشور برای مشمولان خدمت سربازی داشت: بسیج دانشجویی دانشگاه با رئیس دانشگاه جلسه‌ای در این مورد برگزارکردیم با موافقت رئیس دانشگاه برای هر کارمند و دانشجویی مبلغی را بابت مجوز خروج از کشور به آن‌ها پرداخت می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار