کد خبر:۷۱۸۶۵۹

جایگزین سوئیفت راه اندازی می‌شود

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس گفت: اکنون وزارت خزانه داری آمریکا نگران دخالت‌های واشنگتن در موضوع سوئیفت است زیرا اطلاع دارد که این امر منجر به انزوای آمریکا می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدعلی پورمختار با اشاره به سلطه انحصاری آمریکا بر سوئیفت، اظهار داشت: بسیاری از کشور‌های جهان به دنبال این هستند که استفاده از سوئیفت را کنار بگذارند یا همکاری با آن را به حداقل برسانند.

عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رفتار سلطه طلبانه‌‎ای که آمریکا از خود نشان می‌دهد سبب شده تا سوئیفت انحصاری شده و علیه سایر کشور‌ها اقدام کند، بیان کرد:معتقدیم که سوئیفت باید جایگزین داشته باشد و به همین زودی‌ها نیز جانشین سوئیفت راه‌اندازی می‌شود.

وی با اشاره به عزم جدی کشور‌های جهان برای کنارگذاشتن سوئیفت، افزود: طراحی‌های لازم برای ایجاد سامانه‌ای شبیه سوئفت نیز انجام شده است.

پورمختار ادامه داد: با همکاری‌های اتحادیه اروپا، کشور‌های آسیایی و کشور‌های خاورمیانه جایگزین سوئیفت به زودی راه اندازی می‌شود.


عواقب قطع شدن دسترسی ایران به سوئیفت برای واشنگتن چیست؟
نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی گفت: اکنون وزارت خزانه داری آمریکا نگران دخالت‌های واشنگتن در موضوع سوئیفت است، زیرا می‌داند که این امر منجر به انزوای آمریکا می‌شود، در واقع وزارت خزانه داری آمریکا می‌داند که سایر کشور‌ها به دنبال جایگزین سوئیفت هستند و انحصارطلبی آمریکا تمایل کشور‌ها به عدم استفاده از سوئیفت را سرعت می‌بخشد.

تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران، از سوی همه کشور‌های جهان تبعیت نمی‌شود
پورمختار اظهار داشت: همچنین در موضوع تحریم‌های نفتی آمریکا، برخی از کشور‌های جهان تابع دستورات آمریکا نیستند و براساس منافع و مصلحت کشور خود عمل می‌کنند به همین جهت این کشور‌ها همچنان از طریق ایران نفت خود را تامین می‌کنند.

عضو کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت: در این شرایط آمریکا به دلیل شکست‌هایی که در این مسیر متحمل شده، فرار روبه جلو می‌کند و به این کشور‌ها اجازه می‌دهد تا از ایران نیاز نفت خود را خریداری کنند، در حالیکه اگر آمریکا اجازه ندهد نیز اتفاقی رخ نمی‌دهد. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار