آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۹۴۷۳
ابطحی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

آقای روحانی دچار روزمرگی شده/ جابجایی‌ها به کم تحرکی دولت کمکی نمی‌کند

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی معتقد است که رئیس جمهور دچار روزمرگی شده و انگیزه و امیدی برای فعالیت ندارد.

سیدمحمدجواد ابطحی عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در ارزیابی خود نسبت به 4 وزیر پیشنهادی دولت، اظهار داشت: فکر میکنم آقای روحانی دچار روزمرگی شده و انگیزه و امیدی برای فعالیت ندارد.

وی افزود: جابجایی و معرفی وزرای پیشنهاد شده از سوی دولت در حالی که افراد توانمندتری داشتیم نشان می دهد که آقای روحانی هم خود انگیزه ای برای کار کردن ندارد و هم تحت فشار گروه های سیاسی قرار دارد.

ابطحی با اشاره به معرفی شریعتمداری وزیر مستعفی صنعت به عنوان وزیر پیشنهادی تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: ممکن است فردی در جایی موفق نباشد اما در جای دیگری بتواند عملکرد موفقی از خود به جای بگذارد بنابراین نمی توان درباره معرفی شریعتمداری برای وزارت کار پیش از موعد قضاوت کرد.

عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی با بیان اینکه دولت باید از نیروهای جوان و پرتحرک استفاده کند، تصریح کرد: بدنه دولت لَخت است و این جابجایی ها کمکی به تحرک دولت نمی کند.
ابطحی در پایان با تاکید براینکه فکر می کنم هر چهار وزیر پیشنهادی روز شنبه رای اعتماد را از مجلس بگیرند، خاطرنشان کرد: باتوجه به اینکه هفته آینده مراسم اربعین حسینی را پیش رو داریم به نظر می رسد که هیئت رئیسه به ویژه آقای لاریجانی با هماهنگی دولت به گونه ای برنامه ریزی کرده اند که وزرای پیشنهادی روز شنبه رای اعتماد را از مجلس بگیرند و پس از آن نمایندگان بتوانند به زیارت عتبات عالیات مشرف شوند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Germany
۰۴ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۵
اید به حال این مردم خون گریه کرد . مردمی که شرمند خانواده است و روز و شب ندارد ولی نمایندگانشان بجای حل مشکلات کشور دنبال فرصت برای تفریح می گردند. این در جالی است که امام جسین برای رفع مشکل مردم قیام کرد و شهید شدند. ثوابی بالاتر از رفع مشکل مردم نمی تواند باشد.
1
0
ناشناس
Germany
۰۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۶
در دولتهای روحانی و اتفاقات قبلی در دوسه دولتهای قبلی نشان داد در ایران دولتهای مخوف سایه وجود دارد
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۲
اقای روحانی کشور را ویران کرد وااقتصاد کشور را فلج کرد ومردم را بیچاره کرد به خاطر دلار وبه نفع خودشان حال روزمرگی گرفته شجاعانه بیاید با مردم صحبت کند وراهش مذاکره است وبس
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار