آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۹۷۰۳
داودی به دانشجو خبر داد

مراجعات مسمومیت الکلی به مراکز درمانی هرمزگان کاهش پیدا کرده است/ احتمال پایان طغیان مسمومیت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از کاهش مراجعات مسمومیت الکلی به مراکز درمانی استان خبر داد و گفت: این احتمال وجود دارد که طی روز‌های آینده، پایان طغیان دور جدید مسمومیت الکلی در استان را اعلام کنیم.
//مراجعات مسمومیت الکلی به مراکز درمانی هرمزگان کاهش پیدا کرده است/ احتمال پایان تقیان مسمومیت وجود داردسیدحسین داودی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص آخرین وضعیت مسمومیت الکلی در این استان گفت: هنوز پایان طغیان مسمومیت الکلی در استان هرمزگان را اعلام نکرده ایم؛ اما موج مراجعه کنندگان بر اثر مسمومیت الکلی به مراکز درمانی استان کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: البته این احتمال وجود دارد که طی روز‌های آینده، پایان طغیان دور جدید مسمومیت الکلی در استان هرمزگان را اعلام کنیم؛ چرا که اغلب مراجعان کنونی از علائم شدیدی برخوردار نیستند و به دلیل اطلاع رسانی‌های گسترده‌ای که انجام شده، حتی افرادی که مقداری زیاده روی در مصرف مشروبات الکلی داشته و دچار سرگیجه شده اند به مراکز درمانی مراجعه کرده اند.
 
داودی اضافه کرد: اغلب مراجعه کنندگان اخیر فقط اتانول مصرف کرده اند و خوشبختانه هیچکدام نیاز به انجام دیالیز نداشته اند.

وی با اشاره به آخرین آمار مراجعات مسمومیت الکلی به مراکز درمانی استان هرمزگان ادامه داد: طبق آخرین گزارشات دریافتی، به طور کلی در دور جدید مراجعات مسمومیت الکلی ۵۳ نفر به مراکز درمانی استان مراجعه کرده اند که از این تعداد یک نفر فوتی داشته ایم و یک نفر بدحال است و در حال حاضر فقط ۵ نفر در مراکز بستری هستند و مابقی ترخیص شده اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار