آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۹۹۴۳

تلاش دولت ترامپ برای افزایش فشار اقتصادی بر ایران

دولت آمریکا در آستانه اجرایی شدن تحریم‌ها علیه ایران، در حال تلاش برای تصمیم‌گیری بر سر مسئله‌ای است که بر میزان اعمال فشار روی ایران اثرگذار است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دولت آمریکا در آستانه اجرایی شدن تحریم‌ها علیه ایران، در حال تلاش برای تصمیم‌گیری بر سر مسئله‌ای است که بر میزان اعمال فشار روی ایران اثرگذار است.

روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته مقام‌های دولت ترامپ در حال بحث بر سر این هستند که تا چه اندازه کشور‌های اروپایی را برای خارج کردن ایران از سامانه «سوئیفت» تحت فشار قرار دهند.

طبق این گزارش، سخنانی که اخیراً «استیون منوشین»، وزیر خزانه‌داری آمریکا مطرح کرده بیانگر این است که آمریکا ممکن است سامانه پیام‌رسان مالی، موسوم به سوئیفت را برای قطع ارتباط با بانک‌های ایرانی تحت فشار قرار ندهد. به گفته منابع آگاه منوشین به دولت‌های خارجی گفته آمریکا احتمالاً موضعی با تقابل‌جویی کمتر اتخاذ خواهد کرد.

از سوی دیگر، دیگر مقام‌های نزدیک به دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از جمله جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفته‌اند آماده‌اند در صورت نادیده گرفتن درخواست آمریکا برای قطع ارتباط با ایران از سوی سوئیفت، مقام‌های آن را تحت تحریم قرار دهند.

وال‌استریت‌ژورنال نوشته منوشین در مصاحبه‌ای با این روزنامه در هفته جاری پذیرا بودن خودش را برای نگاه داشتن برخی از بانک‌های ایرانی در سوئیفت اعلام کرد، اگرچه احتمال خارج کردن ایران از آن را هم منتفی نکرد.

وی گفت: «هدف ما این است اطمینان حاصل کنیم موسسات مالی وارد مبادلاتی که غیرقانونی هستند نمی‌شوند. خزانه‌داری آمریکا رایزنی‌های بسیار تخصصی با سوئیفت دارد. من از تمامی ابزار‌هایی که در اختیار دارم برای تضمین اینکه مبادلات غیرقانونی انجام نمی‌شوند استفاده خواهم کرد. مبادلات کالاهانی انسانی مجاز خواهد بود.»

پیش از این یک رسانه وابسته به جریان نومحافظه‌کار در آمریکا به نقل از مقام‌های آمریکایی نوشته بود انتظار می‌رود دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا ارتباط ایران با سامانه سوئیفت را قطع نکند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار