آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۰۵۷۷
در قالب گرنت پژوهشی؛

دانشجویان دانشگاه کردستان به پاریس اعزام می‌شوند

سهند اطلسی و رامین امانی، دو دانشجوی دانشگاه کردستان هستند که در قالب گرنت پژوهشی و برای بهره‌مندی از برنامه تبادل دانشجوی این دانشگاه به پاریس اعزام می‌شوند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سهند اطلسی و رامین امانی جهت بهره مندی از برنامه تبادل دانشجو دانشگاه کردستان با ICD International Business School پاریس و استفاده از اسکولارشیپ برنامه اروپایی +Erasmus از سوی کمیته ارزیابی دانشگاه انتخاب شدند.

چندی پیش دانشگاه کردستان و ICD International Business School فرانسه، قرارداد تبادل دانشجو و استاد در زمینه اقتصاد، مدیریت و بازاریابی امضا کردند.

بر اساس این قرارداد، ۲ دانشجوی مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد دانشگاه کردستان به مدت یک ترم تحصیلی به دانشگاه فرانسوی اعزام می‌شوند. همچنین ۲ استاد از هرکدام از طرفین جهت تدریس به مدت یک هفته تبادل خواهند شد.

پیرو اطلاع رسانی گروه همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه کردستان مبنی بر امضای قرارداد با دانشگاه فرانسوی و دریافت ۲ گرنت چرخشی برای تبادل دانشجو در حوزه‌های مدیریت، بازاریابی و اقتصاد، جمعا ۳۱ نفر از دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد واجد شرایط ثبت نام نمودند.

پس از بررسی درخواست‌های ارائه شده در یک کمیته ارزیابی، از ۷ دانشجوی منتخب، مصاحبه حضوری به زبان انگلیسی به عمل آمد و در نهایت آقایان سهند اطلسی دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار و رامین امانی دانشجوی کارشناسی اقتصاد برای معرفی به دانشگاه فرانسوی و استفاده از اسکولارشیپ برنامه اروپایی +Erasmus انتخاب شدند. همچنین آقای آراز نادر محمودی دانشجوی کارشناسی اقتصاد به عنوان دانشجوی رزرو برای این برنامه در نظر گرفته شده است.

شروع این برنامه از فوریه ۲۰۱۹ (بهمن ماه ۱۳۹۷) و برای یک ترم تحصیلی خواهد بود. مبلغ این گرنت پژوهشی برای هر دانشجو ۸۵۰ یورو در ماه، به علاوه پرداخت هزینه‌های رفت و برگشت می‌باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار