معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: حل مشکل مسکن مهر، تکمیل واحدهای ناتمام و انجام خدمات زیربنایی و روبنایی جزء اولویت هاست.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حامد مظاهریان، از تشکیل کارگروه مسکن در نخستین روزهای کاری وزیر راه و شهرسازی خبر داد و افزود: از مهمترین برنامههای محمد اسلامی در موضوع مسکن، حل مسئله مسکن مهر و نیز مسکن کم درآمدها است و این دو موضوع جزو برنامههای اصلی دولت و ایشان در زمان گرفتن رای مورد توجه نمایندگان مجلس قرار گرفت.
وی افزود: اسلامی در نخستین روز حضورشان، دستور تشکیل کارگروه مسکن را با مدیریت معاونت مسکن و ساختمان و عضویت معاونتها و سازمانهای ذیربط بخش مسکن صادر کردو بلافاصله این کارگروه تشکیل جلسه داده است و در این جلسه مسایل و چالشهای اصلی شامل بحث مسکن مهر و مسکن اجتماعی را مورد توجه قرار دادهاست.
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با اشاره به لزوم تهیه زیرساختهای مسکن مهر گفت: در بخش مسکن مهر موضوع اصلی این است که حدود ۲۷۰ هزار واحد مسکن مهر تمام شده وجود دارد و منتظر زیر ساخت است که قاعدتا بر اساس ماده ۸۵ قانون ساماندهی تهیه زیر ساختها مسئولیت دیگر دستگاههای دولتی مانند وزارت نیرو است.
مظاهریان توضیح داد: در نهایت چیزی که برآورد شده و مورد تایید سازمان برنامه و بودجه نیز هست، اینکه برای حل مشکل مسکن مهر ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان منابع مالی به قیمت سال ۹۶ مورد نیاز استو بر آنیم اقدامات لازم برای پیگیری این موضوع فراهم شود.
ماانتظارداریم دولت زمین ارزان قیمت برای افراد خانه اولی فراهم کند این ازاصول اولیه خدمت به مردم درتمام دنیاست نمیدانم سیاست خارجی مهمترشده وماکمدرامدها بیچارهترنظرمن را لطفابی کم کاست چاپ کنیددلم پراست ازشرمندگی درمقابل فرزندانم ام
Reza
يکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۹۷
خاک برسر من که پولم در حساب مسکن يکم با بوق يکسان شد و الان ارزشش يک سوم شده
اول همه این شعارها را میدهند آخررا باید دید کارنامه یکساله ایشان مهم است الگوی ایشان مهندس نیکزاد اگر باشد پیروز ولی اگرخدای نکرده الگوی ایشان آخوندی باشد شکست خورده درپیشگاه مردم وخداست
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.