حضور مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان نمایانگر مقابله با سیاست‌های خصمانه آمریکاست
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۲۰۵۶
استاندار تهران:

حضور مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان نمایانگر مقابله با سیاست‌های خصمانه آمریکاست

استاندار تهران گفت: مقابله با سیاست‌های آمریکا علیه کشور یکی از اهداف حضور مردم در راهپیمایی است. حضور مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان نمایانگر مقابله با سیاست‌های خصمانه آمریکاست
حضور مردم در راهپیمایی ۱۳ آبان نمایانگر مقابله با سیاست‌های خصمانه آمریکاست
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان صبح امروز با حضور اقشار مختلف مردم، از جمله دانش آموزان و جمعی از مسئولان از مقابل لانه جاسوسی- سفارت پیشین آمریکا در تهران- آغاز شد. شعار راهپیمایی امسال علاوه بر شعار همیشگی مرگ بر آمریکا، شعار هیهات منا الذله بود.

شخصیت‌های سیاسی و نظامی کشور نیز در مراسم راهپیمایی ۱۳ آبان در حضور داشتند. استاندار تهران نیز با حضور در این مراسم در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران گفت: ۱۳ آبان روز مبارزه با امپریالیسم جهانی است و هرسال شاهد حضور گسترده‌تر مردم در این مراسم هستیم.
وی افزود: امسال راهپیمایی ۱۳ آبان ماه شرایط ویژه‌ای نسبت به سال‌های گذشته دارد و آمریکا امسال به شکل یکجانبه از برجام خارج شد و جنگ اقتصادی را علیه کشور آغاز کرده است.

استاندار تهران گفت: مردم ایران امروز در راهپیمایی ۱۳ آبان ماه گسترده‌تر از قبل حضور یافتند تا پاسخ آمریکا را محکم‌تر از همیشه بیان و از انقلاب و ارزش‌های اسلام و نظام خود دفاع کنند.

مقیمی با تاکید براینکه حضور دانشجویان و دانش آموزان در این راهپیمایی عزم و اراده جوانان را بازگو می‌کند تصریح کرد: مقابله با سیاست‌های آمریکا علیه کشور یکی از اهداف حضور مردم در راهپیمایی است و به عنوان مسئولان کشور تلاش می‌کنیم راه برای فعالیت جوانان گسترده شود تا جوانان در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تلاش کنند و پاسخ آمریکا را علاوه بر این راهپیمایی در کارخانجات، دانشگاه‌ها و بخش‌های اقتصادی بیان کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار