آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۲۱۳۴
رحمانی فضلی:

بزرگترین تهدید دشمن توطئه در جهت تحریف دین است/ امنیت کشور با پدافندغیرعامل رقم می خورد

وزیر کشورگفت: امروز بزرگترین تهدید مقابله با اسلام و توطئه برای تحریف دین است که القاعده و داعش و امثال این‌ها نمونه‌ای از آن هستند.
 به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در سالگرد پدافند غیرعامل با اشاره به اینکه حضور در مراسم ۱۳ ابان بسیار باشکوه برگزار شد گفت: پدافند غیرعامل به اینگونه است که هزینه‌های ما را کاهش دهد و ما را در شرایطی قرار دهد که بتوانیم دشمن را زمین گیر کنیم. امروز بزرگترین تهدید مقابله با اسلام و توطئه برای تحریف دین است. امروز دشمنان برای مقابله با تمدن و تجدد اسلام تلاش می‌کنند و القاعده و داعش و امثال این‌ها هم نمونه‌ای از ان است.

وی افزود: امروز نخبه‌ها و دانشمندان به این نتیجه رسیده است که نظریات و امکانات فعلی نمی‌تواند اصل بشریت را شناسایی کنند. ما معتقدیم اندیشه و تفکر قدرت مطلق اسلام همه چیز، را سیراب و مشکلات را رفع کند. ما باید مردم را در مقابل ابهامات و انحرافات مصون کنیم و تفکرات غلطی که دشمن در، برابر ما قرار می‌دهد را به آن‌ها معرفی نماییم؛ لذا بزرگترین موضوعی که در پدافند غیرعامل باید به آن توجه کنیم همین موضوع است.

وی، عنوان داشت: مردم هم موضوع و هم عامل پدافند غیرعامل هستند. ما امروز مدیون مردم هستیم و آن‌ها بودند که این انقلاب را رقم زدند و ما وظیفه داریم که شرایط مناسبی را برای رضایتمندی مردم فراهم کنیم.

رحمانی فضلی گفت: ما باید مسیری را برای اجرای پدافند غیرعامل باز کنیم. امروز کشور‌هایی وجود دارد که در پدافند غیرعامل بسیار قدرتمند هستند و تاکنون هیچ جنگی را نیز نکرده اند لذا پدافند غیرعامل امنیت را به وجود می‌آورد.

وزیر کشور، افزود: بدون امنیت هیچ کاری پیش نمی‌رود و نظام هستی، براساس اصول امنیتی برقرار است و اگر می‌خواهیم بدون هزینه امنیت برقرار شود باید یک اصول و قوانین خاصی را رعایت کنیم. اگر پیش بینی خوب داشته باشیم و آینده نگر باشیم باید به موضوع پدافند غیرعامل توجه کنیم.

وی در پایان گفت: مسئولین و ستاد نیروهای مسلح باید شرایطی رو فراهم کنند که پدافند غیرعامل به صورت جدی پیگیری شود و تنها به سخنرانی ها و مراسم اکتفا نکنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار