آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۴۲۴۲
گزارش |

ماجرای حمله نیرو‌های شهرداری اصفهان به دانشجویان علوم پزشکی/ چاقوکشی علیه دانشجویان فتنه‌ستیز!

نوزدهمین سالروز تولد شهید بهشتی در حالی در تالار شریعتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد که با حاشیه‌های زیادی توسط نیروهای شهرداری همراه بود.

ماجرای حمله نیرو‌های شهرداری اصفهان به دانشجویان علوم پزشکی/ چاقوکشی علیه دانشجویان فتنه‌ستیز!

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو از اصفهان، نوزدهمین سالروز تولد شهید بهشتی قرار بود در تالار شریعتی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شود که البته این مراسم توسط شهرداری اصفهان در حال برنامه ریزی بود.

بنا بر تبلیغاتی که در فضای مجازی، سطح دانشگاه و شهر اصفهان انجام شد، سخنران این مراسم علیرضا بهشتی از محکومین فتنه ۸۸ بود که این ماجرا موجی از اعتراضات را از سوی جریانات انقلابی به پا کرد.

هشدار تشکل‌های دانشجویی به حضور محکومین فتنه در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
با قطعیت حضور علیرضا بهشتی در دانشگاه، چهار تشکل دانشجویی یعنی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل، جامعه اسلامی دانشگاه، بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان و بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با صدور بیانیه‌ای اعتراض خود را نسبت به حضور یکی از محکومان فتنه در دانشگاه اصفهان اعلام کردند.

در قسمتی از بیانیه این تشکل‌های دانشجویی آمده بود:
حضور افرادی که سابقه‌ی محکومیت در وقایع سال۸۸ را در کارنامه دارند، چه توجیهی دارد؟ چگونه از کسانی که در سال۸۸ در مقابل نظام ایستادند و در کنار منافقین، آن خسارات جبران ناپذیر را به کشور وارد کردند و اصل انقلاب و نظام را نشانه رفتند، می‌توان انتظار روایتگری شخصیتی را داشت که توسط همان منافقین به شهادت رسید و معتقد بود که "نگران نابودی انقلاب نخواهد بود چرا که در این صورت قبل از آن جان خود را در این راه فدا کرده است"؟

کسانی که حاضر به برائت از اهانت کنندگان به اصل ولایت فقیه نیستند، چگونه می‌توانند ترسیم گر شخصیتی باشند که تئوریسن تشکیلاتی نظام امام و امتی به شمار می‌فت؟

ما دانشجویان انقلابی دانشگاه اصفهان و علوم پزشکی اعتراض خود را به این برنامه اعلام می‌کنیم و متذکر می‌شویم که مسئله فتنه خط قرمز نظام و رهبری است که به هیچ وجه قابل مسامحه نیست و نسبت به آن کوتاه نخواهیم آمد. از مسئولین و دست اندرکار دانشگاه نیز انتظار می‌رود که با جلوگیری از ورود عناصر مسئله دار، محیط دانشگاه را آلوده به اقدامات سیاست زده نکنند و مانع از ایجاد تنش و التهاب در دانشگاه شوند.
 
ماجرای حمله نیرو‌های شهرداری اصفهان به دانشجویان علوم پزشکی/ چاقوکشی علیه دانشجویان فتنه‌ستیز!

پشت‌پرده دخالت شهرداری اصفهان در برنامه دانشجویی
حامد فدایی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان نیز پیرامون برگزاری این جلسه گفته بود: دانشگاه جولانگاه احزاب سیاسی نیست و این موضوع مکرراً به مسؤولان دانشگاه تذکر داده شده، اما از طرف مسؤولان دانشگاه گوش شنوایی وجود نداشته است.

وی افزود: از برنامه به نام حزب و با سخنرانی محمدرضا عارف گرفته تا به امروز که ارگان‌های شهری داخل دانشگاه جولان می‌دهند و وام‌داری مسؤولان که بر سر مسائل ناچیز، باعث شده تا عزت و استقلال دانشگاه زیر سؤال رود بار‌ها تذکر داده شد.

فدایی اضافه کرد: امروز نیز مشاهده می‌کنیم که تشکلی قصد برگزاری برنامه‌ای پیرامون شهید دکتر بهشتی را دارد، اما با دخالت‌های شهرداری اصفهان و ضعف و وادادگی مسؤولان دانشگاه، باعث به حاشیه راندن تشکل دانشجویی می‌شود تا حدی که برنامه یک‌روزه ،با نظر شهرداری تبدیل به برنامه ۳ روزه‌ای پرحاشیه شده که مد نظر تشکل مذکور نبوده است و حاصل این نگاه تبدیل شدن دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی به ابزاری برای شهرداری و احزاب سیاسی جهت دستیابی به منافع حزبی خودشان است.
 
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان عنوان کرد: در برنامه ۳ روزه شهرداری از افرادی دعوت صورت گرفته که برای صحبت در این مراسم هیچ تفاهمی با شهید مظلوم دکتر بهشتی ندارند؛ مجوز برنامه به اسم شهید بهشتی گرفته می‌شود، اما سخنران برنامه به صراحت می‌گوید این صحبت‌ها نظر خودم بوده و مطالعه‌ای بر روی شهید بهشتی نداشته‌ام! همینطور تناقضات دیگری که وجود دارد.

وی تصریح کرد: افرادی را برای بررسی قانون اساسی از دیدگاه شهید بهشتی دعوت می‌کنند که این افراد خود پایبند به قانون اساسی نیستند، بعضاً در دوران فتنه ۸۸ محکوم فتنه بوده‌اند و حکم قضایی و امنیتی دارند؛ شهید بهشتی خود در رأس تدوین قانون اساسی بوده و پشتیبان اصلی ولایت فقیه؛ آنوقت افرادی برای بیان دیدگاه‌های ایشان حاضر می‌شوند که بدلیل زیر پا گذاشتن قانون اساسی به زندان رفته‌اند.

فدایی در پایان هشدار داد: در صورتی که مطالبات ما جهت عدم حضور فتنه‌گران تحقق نیابد این مطالبات در سطوح دیگری پیگیری خواهد شد که شاید خوشایند فضای آرام دانشگاه نباشد.

اعتراض دانشجویان انقلابی در زمان برگزاری مراسم!
اما در روز مراسم و همزمان با آغاز برنامه، دانشجویان انقلابی دانشگاه اصفهان که متوجه حضور علیرضا بهشتی در دانشگاه شدند سکوت خود را شکستند و با تجمع در مقابل درب سالن، اعتراض خود را علنی کرده و خواستار خروج این محکوم فتنه و عدم سخنرانی وی در دانشگاه شدند.
 
ماجرای حمله نیرو‌های شهرداری اصفهان به دانشجویان علوم پزشکی/ چاقوکشی علیه دانشجویان فتنه‌ستیز!

عدم توجه به خواسته دانشجویان سبب افزایش اعتراضات دانشجویی شد تا اینکه این اعتراضات به داخل مراسم کشیده شد و این زمان بود که نیرو‌های امنیتی شهرداری اصفهان به تقابل با دانشجویان پرداختند.

حمله گازانبری نیرو‌های امنیتی شهرداری به دانشجویان
فدایی، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان پیرامون حوادث رخ داده در دانشگاه نیز گفت: صبح روز مراسم اعلام کردند مجوز سخنرانی علیرضا بهشتی که سابقه محکومیت قضایی در فتنه ۸۸ را دارد، لغو شد. بنا بود لغو مجوز را تا صبح اطلاع بدهند تا دانشجویان را آرام کنیم که این اتفاق نیافتاد. از شب قبل مراسم این زمزمه در دانشگاه شنیده می‌شد که تجمعی در اعتراض به این برنامه صورت گیرد که از کنترل تشکل‌ها هم خارج بود، با توجه به اینکه زمزمه تجمعی به دلیل مشکلات صنفی هم از قبل مطرح بود، هر چقدر سعی شد تا با رئیس دانشگاه صحبت و این سخنرانی لغو شود، موفق نشدیم.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی گفت: صبح روز مراسم در مساجد دانشگاه و مصلی، تجمع‌هایی صورت گرفت، صحبت‌هایی شد و خیل دانشجویانی که به بحث فتنه ۸۸ حساس هستند، در این مکان حضور داشتند و به سمت تالار شریعتی حرکت کردند و شعار‌هایی مثل «مرگ بر فتنه‌گر» می‌دادند.

وی اضافه کرد: افراد حاضر در تجمع تا تالار بهشتی هم رفتند، اما وارد تالار نشدند، قصد آن‌ها برهم زدن جلسه نبود، صرفاً عدم حضور آقای بهشتی مد نظر بود. بار‌ها گفته شد اگر بهشتی از جلسه خارج شود همه دانشجو‌ها سر کلاس رفته و ادامه جلسه با جو آرامی که طی دو روز قبل هم برگزار شده، ادامه پیدا می کند.
 
ماجرای حمله نیرو‌های شهرداری اصفهان به دانشجویان علوم پزشکی/ چاقوکشی علیه دانشجویان فتنه‌ستیز!
 
فدایی ابراز داشت: در حالی که دانشجو‌های معترض بیرون از تالار ایستاده بودند، سخنرانی علیرضا بهشتی شروع شد. سپس دانشجویان وارد تالار شدند. با اینکه پیش از این گفته شده بود مخاطبان این برنامه دانشجویان هستند، اما دیده شد بیشتر افراد حاضر در جلسه از شهرداری هستند و نیرو‌های امنیتی شهرداری مانع حضور دانشجو‌ها شدند. در برنامه‌های معمول دانشگاه افراد با نشان دادن کارت دانشجویی وارد سالن می‌شوند.

وی تصریح کرد: نیرو‌های امنیتی شهرداری برخورد بدی با دانشجویان داشتند که سبب زد وخورد شد و حتی یک مورد چاقوکشی هم در جلسه دیده شده؛ مسؤولان دانشگاه باید پاسخگو باشند که چرا اینقدر دانشگاه بی در و پیکر شده که هرکسی اقدام به تهدید دانشجویان می‌کند.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی تأکید داشت: مقصر اصلی، هیات نظارت دانشگاه است که به افرادی که عامل تشنج و بهم زدن آرامش دانشگاه هستند و محکومیت در پرونده‌شان دارند، مجوز می‌دهد تا به راحتی وارد دانشگاه شوند و سخنرانی داشته باشند.
 
کد ویدیو

فدایی در پایان تاکید کرد: پیش از این، پشت تالار به صورت مسالمت‌آمیز صحبت‌ها و اعتراضات توضیح داده شد، که با خروج آقای بهشتی دانشجویان محل را ترک خواهند کرد، اما میسر نشد؛ چرا دانشگاه باید جولانگاه بازی امثال شهرداری باشد؟ چرا شهرداری باید از دانشگاه استفاده ابزاری کند تا به اهداف سیاسی خود برسد؟ ما با دانشجویان بحثی نداشتیم؛ کما اینکه افرادی هم که جلوی دانشجو‌ها را می‌گرفتند و می‌خواستند علیرضا بهشتی از سالن خارج شود، کارت دانشجویی نداشتند و از نیرو‌های شهرداری بودند.

چون اهل بصیرت نبود جلسه را بهم زدند!
مدیرکل فرهنگی دانشگاه اصفهان نیز در همین خصوص گفت: آن‌هایی که این برنامه را به هم زدند باید پاسخگوی این اتفاق باشند .عده‌ای معتقد بودند بهشتی اهل بصیرت نیست و به این بهانه، جلسه را به هم زدند و نظم و انظباط دانشگاه را به هم ریختند.

ابراهیم رضایی در خصوص چرایی لغو این مراسم اظهار کرد: برنامه "من بهشتی هستم" از دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه اصفهان دارای مجوز بوده است، از سوی دیگر حضور آقای علیرضا بهشتی نیز از هر دو دانشگاه مجوز داشته است.

مدیرکل فرهنگی دانشگاه اصفهان ادامه داد: من در جریان اتفاقاتی که در سالن شریعتی افتاد بودم، اما وقتی به حراست دانشگاه علوم پزشکی اعلام کردیم که این برنامه نیازمند حراست ویژه است، اعلام کردند دانشگاه اصفهان دخالت نکند؛ که نتیجه، اتفاقی شد که پیش آمد.

رضایی خاطرنشان کرد: در این جلسه قرار بوده است که اندیشه‌های دکتر بهشتی بررسی شود و واقعا نمی‌دانم چرا عده‌ای با اندیشه‌های دکتر بهشتی اینگونه برخورد می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار